Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΔεν είναι μόνο τα χρήματα - Οι λόγοι που έκαναν τη Σοφία...

Δεν είναι μόνο τα χρήματα – Οι λόγοι που έκαναν τη Σοφία Χατζηπαντελή να αποχωρήσει από το GNTM 5

Δύο εβδομάδες κράτησε όλη κι όλη η συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5. Όλος ο ντόρος που έγινε γύρω από το όνομά της και όλα τα σχόλια που δέχθηκε για την εκκεντρική εμφάνισή της, πήγαν στράφι, μιας και πλέον το μοντέλο έχει επιστρέψει στη βάση της, στο Λονδίνο και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της από εκεί που την άφησε.

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί για τους λόγους που οδήγησαν τη Σοφία Χατζηπαντελή στο να μην συνεχίσει την πορεία της στο ριάλιτι μοντέλων.

Η αντικαταστάτριά της έχει ήδη βρεθεί, ενώ η ίδια δεν έκανε κανένα σχόλιο στα social media για το τέλος της πορείας της.

Τι συνέβη με τη Σοφία Χατζηπαντελή και το GNTM 5

Οι λόγοι που οδήγησαν την Σοφία Χατζηπαντελή μακριά από τα GNTM 5 είναι πολλοί και διαφέρουν μεταξύ τους. Πρώτος και κύριος, ήταν το υψηλό κασέ της.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Πρωινό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά. Κάπως έτσι, οι ιθύνοντες του παιχνιδιού αποφάσισαν πως δεν είναι ωφέλιμο να δίνουν όλα αυτά τα χρήματα στο μοντέλο.

Από την άλλη, η εκκεντρική παρουσία της και οι ατάκες της, κατάφεραν να την κάνουν viral μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στην πρεμιέρα του show. Μάλιστα, σε λίγο μόνο καιρό, η Σοφία Χατζηπαντελή αναδείχθηκε στο πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του παιχνιδιού.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε αρκετές έριδες. Άλλωστε είναι γνωστό πως όλος ο πέμπτος κύκλος του GNTM «χτίστηκε» γύρω από την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Παρόλο που οι δύο κυρίες επιβεβαίωναν διαρκώς πως οι σχέσεις τους ήταν εξαιρετικές, τα πλάνα που κυκλοφόρησαν δείχνουν άλλα, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούσαν παρά να παρατηρήσουν πως το νεαρό μοντέλο επισκίαζε το κεντρικό πρόσωπο του show.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε βέβαια, ο δεύτερος αυτός λόγος αμφισβητήθηκε ιδιαίτερα από τη Βίκυ Καγιά, η οποία θέλει το καλό του show και όχι την προσωπική της επιτυχία. Άλλωστε είναι ήδη ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και δεν έχει κάτι να φοβηθεί.

Πηγή: tv-24.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα