Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΔέσποινα Βανδή: Φεύγει από το OPEN και μετακομίζει στο MEGA!

Δέσποινα Βανδή: Φεύγει από το OPEN και μετακομίζει στο MEGA!

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού που προβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Η παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη για το εν λόγω project μεταφέρεται και θα ξεκινήσει να εκπέμπει σε λίγο καιρό από την συχνότητα του MEGA.

To ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάμε σε μια εκπομπή που αποκαλύψαμε πριν τα Χριστούγεννα ότι σταμάτησε στο Open. Στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή που σταμάτησε λόγω του κορονοϊού, επειδή ήταν πιο αυστηρό τον Νοέμβριο το Lockdown. Αυτή η εκπομπή επανέρχεται στις οθόνες μας, αυτή τη φορά μέσα από το Mega. Είναι η στρατηγική του Νίκου Κοκλώνη με τις παραγωγές του που αρχίζουν σιγά σιγά και διασκορπίζονται σε άλλα κανάλια. Το “My Greece” είναι η αρχή. Η Δέσποινα Βανδή αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα γυρίσματα. Έχουν γίνει όλα τα αρχικά meeting με τους παραγωγούς και τους τοπικούς φορείς, στα νησιά και σε περιοχές της Ελλάδας που θα ταξιδέψει.».

Και εν συνεχεία, είπαν: Δεν θα έχει αυτή τη φορά μαζί της τον κύριο Δρίσκα, τον μάγειρα, ο οποίος αναλαμβάνει δική του εκπομπή μαγειρικής στο Open αλλά θα είναι πολύ προσωποκεντρικό. Θα είναι πάνω της, θα έχει κάποιες αλλαγές το “My Greece” που θα μείνει βέβαια σε αυτό το ντοκιμαντερίστικο ύφος. Κάπου στα μέσα Φλεβάρη θα είναι η πρεμιέρα του “My Grecce” στο Mega».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα