Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΓρηγόρης Αρναούτογλου: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταξιδιωτική του...

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταξιδιωτική του εκπομπή στον ΑΝΤ1

Το ερχόμενο φθινόπωρο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχτεί τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 με τρία νέα τηλεοπτικά προγράμματα. Ο δημοφιλής παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σταθμό του Αμαρουσίου, μετά την επιτυχημένη πορεία του «The 2Night Show» και του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος».

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πραγματοποιεί γυρίσματα στην ελληνική επαρχία για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, που θα κάνει πρεμιέρα τους επόμενους μήνες στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή, με τίτλο «The Road Show», θα αναβιώσει μνήμες από την εποχή του «Όμορφου Κόσμου».

Ο παρουσιαστής έχει ήδη επισκεφτεί την Κρήτη, την Αλεξανδρούπολη και τη Λιβαδειά για γυρίσματα, τα οποία θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το «The Road Show» θα προβληθεί το φθινόπωρο και θα αποτελείται από 8 επεισόδια, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες.

Τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, μεταδόθηκε το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής στον ΑΝΤ1. Σε αυτό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μαζί με τον συνεργάτη του Διονύση, περιπλανώνται στην ελληνική φύση, αναζητώντας τον σωστό δρόμο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα