Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΓιώργος Παπαδάκης: «Τέλος» από ΑΝΤ1- Αυτός παίρνει τη θέση του!

Γιώργος Παπαδάκης: «Τέλος» από ΑΝΤ1- Αυτός παίρνει τη θέση του!

Ο Γιώργος Παπαδάκης τελειώνει από τον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος είχε όλο το ρεπορτάζ για το πώς και το γιατί αλλά και για το ποιος θα αντικαταστήσει τον «γερόλυκο» της δημοσιογραφίας!

Έτσι αφού η σεζόν τελειώνει, δεν γινόταν να συνεχίσουν οι ενημερωτικές εκπομπές οι οποίες κατεβάζουν ρολά και βάζουν πλώρη για τα μέσα Σεπτέμβρη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης βέβαια πρόσφατα υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με το κανάλι του Αμαρουσίου αφού και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη μεταξύ τους προφανώς αγαστή συνεργασία, που αριθμεί ούτε ένα ούτε δύο αλλά 30 χρόνια!

Γιώργος Παπαδάκης: Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του.

Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επισφραγίζει για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης.»

Ποιος όμως θα τον αντικαταστήσει; Μα βέβαια ο συνεργάτης του Γιώργος Γρηγοριάδης που τόσα χρόνια δίπλα στον δάσκαλο παίζει την πρωινή ζώνη στα δάχτυλα!

Γρηγοριάδης
Πηγή: mediatime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα