Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΓιώργος Λιάγκας: Η άγρια κόντρα με την Φαίη Σκορδά και η απόφαση...

Γιώργος Λιάγκας: Η άγρια κόντρα με την Φαίη Σκορδά και η απόφαση – ‘βόμβα’ του παρουσιαστή!

Σε ένα… διπλό χωρισμό θα μπορούσε να οδηγηθεί ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος βλέπει την πορεία του στην φετινή σεζόν στον ΑΝΤ1 να είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, ωστόσο οι διαφωνίες με το σταθμό και την Φαίη Σκορδά αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, όπως έχει αναφερθεί ξανά, θέλει να αποχωριστεί την πρώην σύζυγο και συμπαρουσιάστριά του στο «Πρωινό», κάτι που είναι και δική της επιθυμία. Παρότι η εκπομπή σημείωσε φέτος εξαιρετικές επιδόσεις και ο σταθμός του Αμαρουσίου τους θέλει μαζί, αμφότεροι δείχνουν πρόθυμοι να ακολουθήσουν άλλους δρόμους.

Η διαφωνία… μεταξύ όλων των πλευρών και το Open που καραδοκεί

Κι αυτό, επειδή ο μεν Λιάγκας προτιμά μια εκπομπή σαν αυτή, που προβαλλόταν φέτος, με αρκετές δόσεις επικαιρότητας, η δε Σκορδά θέλει μια εκπομπή που να ρέπει περισσότερο στην ψυχαγωγία. Κάπως έτσι, διεμήνυσαν από κοινού στον ΑΝΤ1, ότι δε θέλουν να συνεχίσουν μαζί, ώστε καθένας να μην νιώθει, ότι καταπιέζεται από το ύφος της εκπομπής, ανάλογα με το ποιο είναι αυτό.

Ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με το «Χαμογέλα και Πάλι», πρότεινε να μοιραστεί η εκπομπή στη μέση, με το πρώτο μισό να ανήκει στον Λιάγκα και το δεύτερο στη Σκορδά, κάτι που επίσης δε δέχθηκαν. Και, κάπου εκεί, μπαίνει στην κουβέντα το Open.

Το κανάλι, μετά την αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου από αυτό, επιθυμεί να μπει δυναμικά για τη διεκδίκηση ενός ηχηρού ονόματος, ώστε να καλύψει το κενό του στην ενημέρωση και ο Λιάγκας μοιάζει μια ιδανική περίπτωση. Το όνομά του είχε ακουστεί ξανά για το σταθμό, όμως η παραίτηση του Παυλόπουλου καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ενίσχυση με αναγνωρίσιμα πρόσωπα και στο Open παρακολουθούν τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1, έτοιμοι να τον «αρπάξουν», εφόσον δε βρεθεί λύση στο Μαρούσι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα