Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΓιώργος Αυτιάς: Οι προσωρινοί αντικαταστάτες και ο γρίφος που πρέπει να λύσει...

Γιώργος Αυτιάς: Οι προσωρινοί αντικαταστάτες και ο γρίφος που πρέπει να λύσει ο ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Αυτιάς φεύγει και ο ΣΚΑΪ καλείται να καλύψει ακόμα ένα κενό σε ενημερωτική ζώνη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη αντικατάσταση έχει ειδικό βαθμό δυσκολίας, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος είχε όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη μερίδα του κοινού να τον ακολουθεί πιστά.

Σε πρώτη φάση, την τρέχουσα σεζόν, από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου θα παρελάσουν διαδοχικά οι δημοσιογράφοι του καθημερινού: Δημήτρης Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος και Άρης Πορτοσάλτε. Κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά και από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Τα σενάρια για τον μόνιμο αντικαταστάτη, μέχρι στιγμής, είναι πολλά. Ψηλά στην λίστα προτιμήσεων του σταθμού βρέθηκε η Φαίη Μαυραγάνη, ενώ ακούστηκε και το ενδεχόμενο επιστροφής της Μαρίας Αναστασοπούλου. Η αλήθεια είναι πως οι κινήσεις που έκανε ο ΣΚΑΪ αιφνιδίασαν αρχικά τον ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, όμως, πέρασε στην αντεπίθεση.

Οι πληροφορίες μας από το Μαρούσι λένε πως το κανάλι δεν σκοπεύει να αφήσει καμία από τις δύο γυναίκες δημοσιογράφους να φύγει. Έτσι, το επόμενο διάστημα αναμένεται να κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις, ενώ η διάθεση είναι -εκτός ατυχήματος- να παραμείνουν στον ΑΝΤ1.

Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, ο ΣΚΑΪ θα πρέπει να ανοίξει περαιτέρω την ομπρέλα έρευνας του καταλληλότερου αντικαταστάτη του Γιώργου Αυτιά, ώστε να μην καταλήξει σε ένα από τα αρχικά σενάρια που είχε στην πορεία απορριφθεί, αυτό του δημοσιογραφικού σχήματος με πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στον σταθμό.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα