Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΓιατί έγινε τώρα το unfollow της Καγιά στην Παπαγεωργίου - Η...

Γιατί έγινε τώρα το unfollow της Καγιά στην Παπαγεωργίου – Η διαρροή και η αγωνία…

Η Βίκυ Καγιά μελετά πολύ προσεκτικά την κάθε της κίνηση.

Σε αντίθεση με την πιο χαλαρή Ηλιάνα Παπαγεωργίου που όμως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με big things αποφασίζει η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Βίκυ Καγιά είναι σε πίεση. Το συμβόλαιό της με το STAR λήγει το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει ανανεωθεί. Και αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα βέβαιο για την παρουσιάστρια καθώς τα δεδομένα για την παρουσιάστρια είναι δυσμενή:

Πρώτον: Το προηγούμενο GNTM χωρίς εκείνη πήγε ελαφρώς καλύτερα από το φετινό.

Δεύτερον: To Μaster Chef με πολύ πιο σκληρό ανταγωνισμό πηγαίνει πολύ καλύτερα από το GNTM και υπάρχει ακόμη και σκέψη για back to back κύκλο το φθινόπωρο.

Τρίτον: Υπάρχει εναλλακτική λύση για την παρουσίαση του «Shopping Star» αυτή τη στιγμή και ακούει στο όνομα Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Καγιά λοιπόν έπρεπε με κάποιο τρόπο αυτή τη στιγμή να κάνει «ντόρο». Και το έκανε κάνοντας unfollow την Παπαγεωργίου και στη συνέχεια διαρρέοντας το θέμα σε κοντινό της πρόσωπο ώστε να βγει προς τα έξω.

Μένει να δούμε εάν θα απαντήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ωστόσο απ’ ότι μαθαίνω η ξεκάθαρη συμβουλή που της έδωσε στην παρούσα φάση η μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου είναι να συνεχίσει να ακολουθεί κανονικά την πολύ παλιά πλέον συνεργάτιδά της.

Το θέμα φυσικά αναμένεται να φουντώσει στις πρωινές εκπομπές και δεν αποκλείεται και πεσιματική στην Παπαγεωργίου. Και ίσως να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα