Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΓενικό «lifting» στο «Πρωινό» του AΝΤ1

Γενικό «lifting» στο «Πρωινό» του AΝΤ1

Το «Πρωινό» του AΝΤ1 έχει ρίξει αυλαία για την φετινή σεζόν, έχοντας σημειώσει χαμηλές πτήσεις, ωστόσο για την επόμενη χρονιά οι ιθύνοντες του σταθμού θέλουν η εκπομπή να επιστρέψει στην κορυφή ή τουλάχιστον να μπορέσει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και να «ξεκολλήσει» από τα μονοψήφια που έκανε στο μεγαλύτερο μέρος της την περασμένη σεζόν.

Στις 6 Σεπτέμβρη, που θα κάνει πρεμιέρα το «Πρωινό» όλα πρέπει να είναι έτοιμα για να δώσουν μάχη στην αρένα της τηλεθέασης με δυνατούς παίχτες. Μπροστά στις κάμερες εκτός από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα  θα βρίσκονται ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρόγιαννη ενώ οι δημοσιογράφοι της εκπομπής θα βγαίνουν για να λένε τα θέματά τους από την αίθουσα σύνταξης. Tα καινούργια πουλέν του πρωινού, είναι ο δημοσιογράφος από την «Φωλιά των Κου Κου»,  Ισίδωρος Φίκαρης και ο Θάνος Βάιος που έκανε τις ζωντανές συνδέσεις στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ραντεβού για δική του στήλη στην εκπομπή έκανε και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίτζας που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Στο τιμόνι της εκπομπής παρά τις χαμηλές πτήσεις, παραμένει η αρχισυντάκτρια Χρύσα Ζορκάδη έχοντας όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρεις βοηθούς αρχισυντάκτη: τον Άρη Λιαπάτη, τον Δημήτρη Μαστοράκη και την Νίκη Λεμονή που έχει ξανασυνεργαστεί με το πρωινό στο παρελθόν. Στη κουζίνα της πρωινής εκπομπής παραμένει, όπως και πέρυσι, ο Πέτρος Συρίγος.

Με την αποχώρηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου τίποτα δεν θα είναι ίδιο στην παρέα του πρωινού αφού η σχέση του με τους παρουσιαστές της εκπομπής και η χημεία που έβγαζαν στον τηλεοπτικό αέρα, είχε γίνει συνήθεια χρόνων. Αν και έγινε προσπάθεια να βρεθεί κάποιος που θα μπορεί να έχει αυτό τον ρόλο, τελικά κατέληξαν πως οι καιροί είναι δύσκολοι για τηλεοπτικές χημείες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα