Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΓεγονός η συνεργασία Cosmote και NOVA

Γεγονός η συνεργασία Cosmote και NOVA

Γεγονός είναι πλέον και επισήμως η ένωση της Cosmote με την NOVA, με τους συνδρομητές να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και τα κανάλια της μεν και της δε από μία μόνο πλατφόρμα.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία πέρα από την προφανή πάταξη της πειρατείας προσφέρουν κι ένα πλούσιο συνολικό πακέτο με μόλις 3 ευρώ μηνιαίως εξτρά. Υπενθυμίζεται πως Cosmote TV και Nova (ΕΟΝ) ξεκινούν την συνεργασία τους για την ενιαία παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων δίνοντας την δυνατότητα στους συνδρομητές τους να παρακολουθήσουν δύο μήνες δωρεάν (23 Αυγούστου – 22 Οκτωβρίου) όλους τους αγώνες σε όποια πλατφόρμα κι αν διατηρούν συνδρομή, ενώ στην συνεχεία θα χρεώνοναι 3 ευρώ για να διατηρηθεί το συγκεκριμένο πακέτο- αν το επιθυμούν, φυσικά.

Ωστόσο υπάρχουν σχεδόν 50.000 συνδρομητές και στις δύο εταιρίες, στα οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μπορούν να κάνουν. Θα πρέπει να ενημερώσουν και Cosmote και NOVA για να μη χρεωθούν τα 6 επιπλέον ευρώ τον μήνα (3+3 ευρώ), προφανώς, εφόσον επιθυμούν να διατηρήσουν την συνδρομή τους και στους μεν και στους δε. Μην ξεχνάμε πως η συμφωνία είναι μόνο για τ’ αθλητικά κανάλια, όχι για τα κινηματογραφικά και όλα τα υπόλοιπα. Η προφανής επιλογή, πάντως, είναι να κρατήσουν μόνο τη μία πλατφόρμα και να πληρώσουν +3 ευρώ για να έχουν τ’ αθλητικά της άλλης.

Πηγή:dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα