Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ‘Βόμβα’ στον ΑΝΤ1: Η Φαίη Μαυραγάνη στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη;

‘Βόμβα’ στον ΑΝΤ1: Η Φαίη Μαυραγάνη στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη;

Οι διεργασίες δε σταματούν στον ΑΝΤ1,

με το σταθμό να έχει ήδη ξεκινήσει την τηλεοπτική του αντεπίθεση σε όλες τις ζώνες κι ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα, ώστε το 2022 να είναι έτοιμος να «χτυπήσει» σε πάσα κατεύθυνση, αλλάζοντας ακόμη και την πρωινή του ζώνη.

Πολλά είναι αυτά, που έχουν ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό σχετικά με τις κινήσεις του σταθμού του Αμαρουσίου, με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο ιστορικός παρουσιαστής μετρά πάνω από 30 χρόνια… στον αέρα με το «Καλημέρα Ελλάδα» και αποτελεί κεφάλαιο για το κανάλι, που εκπροσωπεί, ωστόσο οι συζητήσεις για το τέλος της «θρυλικής» εκπομπής του είναι πιο έντονες από ποτέ.

Είναι αλήθεια, βέβαια, ότι τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να επαναφέρει την ισορροπία στα νούμερα τηλεθέασης, σημειώνοντας σαφή βελτίωση, αλλά και ο ίδιος δεν έχει αποκλείσει τους τίτλους τέλους για το προσεχές καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να γίνονται αρκετές νύξεις για το ποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.

Δεν είναι λίγα τα πρόσωπα, που έχουν κατά καιρούς ακουστεί. Από τον γιο του, Φοίβο, και τους «Πρωινούς Τύπους» του Σαββατοκύριακου, μέχρι τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μια ενδεχόμενη διαφοροποίηση στο ύφος της πρωινής ζώνης. Ο ΑΝΤ1, όμως, δε θέλει να αφήσει εύκολα την ενημερωτική του μορφή, που έχει το διάστημα όπου δρα ο Παπαδάκης, εξετάζοντας κάθε πρόσωπο, που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει επάξια.

Το παρασκήνιο με την Φαίη Μαυραγάνη

Κάπως έτσι, στο μυαλό των ιθυνόντων του σταθμού βρίσκεται και η Φαίη Μαυραγάνη. Η «Espresso» είχε πρόσφατα κάνει λόγο για «τριπλή» προσπάθεια μεταγραφής της παρουσιάστριας, της Βίκυς Καγιά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με το κανάλι του Αμαρουσίου να επιθυμεί σφόδρα την επιτυχημένη δημοσιογράφο του Open.

Η ίδια, βέβαια, όπως έχει ομολογήσει μαζί με το σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, στο παρελθόν, δεν είχαν φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον ΑΝΤ1, όπου εκείνη δούλευε κυρίως στο δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, ή στις καθημερινές το καλοκαίρι. Τα χρόνια, όμως, έχουν περάσει και το όνομα του ΑΝΤ1 είναι πάντοτε σημαντικό, δίνοντας ένα επιπλέον μπόνους για κάθε δημοσιογράφου και, με την κατάλληλη προσέγγιση και δίνοντας το σπουδαίο ρόλο του Γιώργου Παπαδάκη, η Μαυραγάνη ίσως θα μπορούσε να το σκεφτεί σοβαρά, αν και προς το παρόν είναι νωρίς στη σεζόν αυτή για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Το βέβαιο είναι, ότι ανάλογα με το ύφος που θα επιδιωχθεί στην πρωινή ζώνη, θα γίνει και η κατάλληλη επιλογή για προσέγγιση. Αν αποφασιστεί να δοθεί έμφαση στην ενημέρωση και κάνει το «βήμα» πίσω ο Παπαδάκης, η Φαίη Μαυραγάνη θα είναι η προτεραιότητα του ΑΝΤ1.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα