Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΒόμβα μεγατόνων: Αποχωρεί ο Ατζούν από Survivor - Χαμός τις τελευταίες ώρες...

Βόμβα μεγατόνων: Αποχωρεί ο Ατζούν από Survivor – Χαμός τις τελευταίες ώρες σε Τουρκία και Ελλάδα!

Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό για τον επόμενο κύκλο.

Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει το Survivor. Μεγάλη η κινητικότητα στην “Acun Medya” και ο προγραμματισμός προχωράει κανονικά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, η παραγωγή προχωράει την υλοποίηση για το νέο survivor.  Ωστόσο, μια βόμβα έσκασε από την γειτονική Τουρκία που έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.

Πιο συγκεκριμένα τα ΜΜΕ της Τουρκίας γράφουν οτι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από το Survivor.

Εμείς μπορούμε να περιμένουμε πως και πως το All Star, αλλά ο Ατζούν για σοβαρούς λόγους είναι έτοιμος να αφήσει το αγαπημένο του Survivor.

Ο λόγος είναι ότι από τότε που αγόρασε τηνΧαλ και ο φόρτος εργασίας με την Αγγλική ομάδα είναι μεγάλος δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να τρέξει και την παραγωγή του Survivor.

Πρόσφατα μάλιστα πήρε και τον Πέλκα που έχουν άριστες σχέσεις από την Φενερμπαχτσέ στην ομάδα του στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να την ανεβάσει στην Premier League. Άλλωστε εκεί είναι το πολύ χρήμα.

Χρειάζεται λοιπόν να βρίσκεται πολύ μεγάλο διάστημα στην Αγγλία και δεν θα μπορεί πλέον να παρουσιάζει το παιχνίδι επιβίωσης της Τουρκίας. Τέλος ο Άγιος Δομίνικος για τον Ατζούν.

Όσον αφορά την θέση του για το Τούρκικο Survivor λέγεται ότι θα τον αντικαταστήσει ο Μουράτ Τζεϊλάν  και θα παρουσιάσει το συμβούλιο του νησιού όσο και τα αγωνίσματα.

Φυσικά πλέον ο Γιώργος Λιανός δύσκολα να παίρνει την αναγκαία άδεια για το The Voice αφού ο Ατζούν που τον αντικαταστούσε εκείνες της ημέρες δεν θα μπορεί.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν συνεχίσει να τρέχει ο ίδιος τις εξελίξεις και στην παραγωγή των ριάλιτι σε διάφορες χώρες αν και εμείς καιγόμαστε για το δικό μας.

Σύντομα θα σας έχουμε νεότερα για το θέμα που άνοιξε….

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα