Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ"Βόμβα"! Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη!

“Βόμβα”! Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης έθεσε πιο ανοικτά από ποτέ το θέμα της αποχώρησης από τον πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, με το γνωστό δημοσιογράφο να δίνει το… σύνθημα και τα σενάρια για το ποιος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του να αρχίσουν να υφαίνονται.

Ο ιστορικός παρουσιαστής του είπε ξεκάθαρα. «Κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος. Αλλά δεν προγραμματίζω τίποτα στη ζωή μου. Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι», ήταν η δήλωσή του. Μπορεί να μην ήθελε να… το δώσει στο πιάτο, αλλά είναι η πρώτη φορά που θέτει ένα μεγάλο ερώτημα γύρω από το ποια θα είναι η κίνησή του το καλοκαίρι του 2022.

Με αυτό τον τρόπο, καθίσταται πιο πιθανή από ποτέ η περίπτωση του χρόνου να μην τον δούμε να μας λέει «Καλημέρα Ελλάδα», κλείνοντας έναν κύκλο με τεράστια επιτυχία την τελευταία 30ετία και, σίγουρα, στο Μαρούσι θα θέλουν να έχουν έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση.

Οι… δελφίνοι του Παπαδάκη

Ποιοι είναι, όμως, οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γιώργου Παπαδάκη; Πολλοί είναι αυτοί, που θέλουν τον γιο του, Φοίβο, να δίνει μια συνέχεια και μια… οικογενειακή αίσθηση στην αλλαγή σκυτάλης. Ο ίδιος, άλλωστε, προωθείται αρκετά τον τελευταίο καιρό μέσα από την ιστοσελίδα Debater.gr και ορισμένες συμμετοχές του στο «Καλοκαίρι Μαζί» το περασμένο καλοκαίρι, δείχνοντας πως το μέλλον του, δημοσιογραφικά, του ανήκει.

Εκτός αυτού, όμως, υπάρχουν κι άλλοι… εντός κι εκτός των τειχών που θα μπορούσαν να έρθουν στη θέση του Παπαδάκη. Αρκετά στελέχη του ΑΝΤ1 είναι ικανά να αναλάβουν, όπως ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, που είτε ως «Πρωινοί Τύποι» είτε με το «Καλοκαίρι Μαζί» έχουν δείξει, ότι είναι έμπιστοι.

Τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται, επίσης, η επιστροφή της Ντόρας Κουτροκόη από το Open, η οποία είχε νωρίτερα πετύχει στο πλευρό του Άκη Παυλόπουλου και στην «Ώρα Ελλάδος». Παράλληλα, βέβαια, δεν μπορούν να αποκλειστούν περιπτώσεις άλλων γνωστών δημοσιογράφων, που έχουν δοκιμαστεί στην πρωινή ζώνη, με τον ΑΝΤ1 να περιμένει να δει το ποιος θα μπορούσε να ελευθερωθεί το καλοκαίρι και να αποτελέσει μια πιθανή επιλογή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα