Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΒουτιά στο παρελθόν – Οι τρεις προηγούμενες συμμετοχές της Δαλάκα στο «Survivor»...

Βουτιά στο παρελθόν – Οι τρεις προηγούμενες συμμετοχές της Δαλάκα στο «Survivor» και το παρασκήνιο

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τη νέα παρουσία της Κατερίνας Δαλάκα στο «Survivor». Και βέβαια δεν έχουν άδικο όσοι τη λένε «μόνιμη παίκτρια του ριάλιτι».Η πρώτη συμμετοχή της ήταν στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι στον ΣΚΑϊ το 2018. Υπήρξαν πολλές ίντριγκες έφθασε κοντά στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε τότε νικητής να αναδειχθεί ο Ηλίας Γκότσης.

Επόμενη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στο Ελληνοτουρκικό Survivor του 2019. Σε μια περίοδο όξυνσης των Ελληνοτουρκικών σχέσεων το ριάλιτι σημείωσε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Επειδή τότε υπήρξαν πολλές αντιδράσεις δεν αναδείχθηκε ένας νικητής αλλά δύο: Ένας τούρκος ο Γιουσούφ Καρακαγιά και από την Ελληνική πλευρά η Κατερίνα Δαλάκα. Για εκείνον τον κύκλο του «Survivor» είχαν ακουστεί πολλές παραβιάσεις και παραβάσεις κανονισμών. Κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερα σημασία τότε…


Και φθάνουμε στο περσινό «All Star Survivor» του 2023. Η Δαλάκα όχι μόνο έφαγε και επικοινώνησε και με κινητό τηλέφωνο αλλά ήταν πολύ προκλητική με τους συμπαίκτες της. Μάλιστα η αρχική σκέψη ήταν να παραμείνει στο ριάλιτι με μια ποινή.
Όταν σχεδόν το σύνολο των υπόλοιπων παικτών απείλησαν με αποχώρηση τελικά ο Ατζούν έκανε πίσω και την απέβαλε από το παιχνίδι αλλά λίγες μόνο μέρες αργότερα της έδωσε προφορικά υπόσχεση πως θα ήταν στο φετινό κύκλο του ριάλιτι όπως και τελικά έγινε.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα