Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΒίσση-Βανδή: Το νέο δυνατό ντουέτο τους είναι γεγονός!

Βίσση-Βανδή: Το νέο δυνατό ντουέτο τους είναι γεγονός!

Η συνεργασία που όλοι περιμέναμε πως και πως είναι γεγονός! Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση ετοιμάζονται για το νέο ντουέτο τους, όπως μας είχαν υποσχεθεί στο J2US. Οι δύο ερμηνεύτριες ένωσαν τις φωνές τους στον τελικό της μουσικής εκπομπής, ξεσηκώνοντας τους τηλεθεατές. Άλλωστε, πρόκειται για μία συνεργασία που δεν έχει ξανά υπάρξει στα χρονικά.

Πολλοί τις ήθελαν στο επίκεντρο μιας μακροχρόνιας κόντρας, δίχως τέλος. Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση έδωσαν ένα τέλος στις φήμες αυτές, φέρνοντας την μουσική αλληλεγγύη, επί σκηνής. Μετά την εκρηκτική τους κοινή εμφάνιση, ετοιμάζουν μία grande συνεργασία, ενώνοντας ξανά τις φωνές τους, σε ένα ντουέτο που θα αφήσει εποχή.

Οι δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες συναντήθηκαν για να συζητήσουν για το τραγούδι που ερμηνεύσουν μαζί, δίνοντας ένα δεύτερο ηχηρό τέλος στην κόντρα που επικράτησε στα 90s. Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή δηλώνουν πανέτοιμες για το νέο ντουέτο που θα μας συνεπάρει. Οι έρευνες για το κομμάτι, έχουν ήδη ξεκινήσει, με το κοινό να αναμένει αγωνιωδώς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα