Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΒίκυ Καγιά: Εκτός GNTM - H επίσημη ανακοίνωση του Star και όλο...

Βίκυ Καγιά: Εκτός GNTM – H επίσημη ανακοίνωση του Star και όλο το παρασκήνιο

Με μία επίσημη ανακοίνωση, η οποία έφτασε αργά στα δημοσιογραφικά γραφεία, το Star ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βίκυ Καγιά.

Μία ανακοίνωση που έκρυβε δύο εκπλήξεις. Την αποχώρησή της από το «GNTM» μετά από τρία χρόνια αλλά και την ανάληψη της παρουσίασης του λαμπερού σόου «Dancing with the Stars» στο οποίο ο σταθμός επενδύει πολλά.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Star:

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

Σήμερα το πρωί η πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον τέταρτο κύκλο ριάλιτι μοντέλων.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής “Happy Day” ανέφερε χαρακτηριστικά: “Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση, αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο DWTS. Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα