Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΒίκυ Καγιά: Αυτό είναι το τηλεοπτικό της μέλλον στο STAR – Αλλαγές...

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το τηλεοπτικό της μέλλον στο STAR – Αλλαγές σχεδίων

Αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του STAR παρά το γεγονός ότι το DWTS δεν είχε φέτος την αναμενόμενη επιτυχία. Ο λόγος για τη Βίκυ Καγιά, το όνομα της οποίας όχι μόνο έχει συνδυαστεί με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς αλλά παράλληλα έχει χαρίσει και μεγάλες επιτυχίες. Και μπορεί η απόφαση για το τάλεντ σόου χορού να ελήφθη και τελικά να μην επιστρέφει με δεύτερο κύκλο από Οκτώβριο, ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο για την παρουσιάστριά του.

Η Βίκυ Καγιά και το STAR

Βίκυ Καγιά STAR

Μάλιστα, σύμφωνα με το youfly.com, για την ερχόμενη σεζόν τα στελέχη του STAR σκέφτονται να προχωρήσουν σε διάφορες αλλαγές στο πρόγραμμα γι’ αυτό αυτή την περίοδο επανεξετάζουν όλες τις ζώνες και όλα τα πρότζεκτ και εκπομπές ώστε αυτό που συνέβη φέτος με το GNTM να μην συμβεί σε άλλο προϊόν του σταθμού ακόμα κι αυτό που θεωρητικά δεν έχουν κανένα θέμα όπως για παράδειγμα το Shopping Star.

Όσο για το GNTM, στόχος του σταθμού είναι όχι μόνο να μην σταματήσει αλλά να επιστρέψει ξανά από Σεπτέμβριο ενδυναμωμένο και πώς θα συμβεί αυτό; Με την επιστροφή φυσικά της Βίκυς Καγιά, αφού η απομάκρυνσή της έστω και η οικειοθελής στοίχισε πολύ και στο πρότζεκτ αλλά και στην ίδια. Έτσι, αν και η ίδια θελήσει να επιστρέφει τότε η Βίκυ Καγιά θα είναι ξανά στο τάλεντ σόου μοντέλων την νέα σεζόν, γεγονός που σημαίνει ότι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν θα συνεχίσει στον νέο κύκλο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα