Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑυτό είναι το νέο πρόσωπο της ομάδας της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της ομάδας της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA

Η Σίσσυ Χρηστίδου, θα καλησπερίζει το κοινό τα Σαββατοκύριακα μέσα από την συχνότητα του MEGA, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα και επισήμως από τον σταθμό. Η αγαπημένη παρουσιάστρια εισέρχεται κάτω από αυτή την νέα τηλεοπτική στέγη έχοντας στο πλευρό της σχεδόν το σύνολο των συνεργατών της. Αυτό, όπως όλα δείχνουν δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος στην ομάδα για ακόμη έναν στην ομάδα.

Ειδικότερα, πρόκειται για την δημοσιογράφο-συγγραφέα Αλεξάνδρα Τσόλκα, η οποία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα. Αμέσως μετά επιβεβαίωσε πως στην θέση της αρχισυνταξίας παραμένει η Βένια Καραγιάννη.

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα έχει πολυετή εμπειρία ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική. Όπως ανέφερε στην ανάρτησή της, προέβη σε αυτές τις δηλώσεις με αφορμή τα μηνύματα που δέχτηκε μετά από ένα προφητικό σχόλιο που άφησε η καλή της φίλη και συνάδερφος Γεωργία Δρακάκη, όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον.

Αναλυτικότερα η Αλεξάνδρα Τσόλκα έγραψε: “Η Γεωργία Δρακάκη στο Follow George C. Vitoratos και δε ξέρω πως και που το μαθε -εγω δεν το είπα!- προοικονομεί στο τέλος του τοσο αφοπλιστικά συγκηνητικου και τιμικού κειμένου της για μένα πως: “… Η Αλεξάνδρα Τσόλκα είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Διατηρεί τον δικό της ευ ζην και πολιτιστικό ιστότοπο, το Spotlightpost.gr και ίσως από τη νέα σεζόν τη δούμε σε έναν ενδιαφέροντα τηλεοπτικό ρόλο στην Ελλάδα…”… ε, ηρθανε και τοσο καλοί φίλοι εδώ “λείπεις” κλπ, όπου το λέω τώρα: Απο Σεπτέμβρη με την Σίσυ Χρηστίδου, στο Mega! Εγγύηση η σπουδαία αρχισυντάκτρια Venia Karagianni! Και εγώ, άστα, με άγχος η μπεμπέκα, αν θα μαι καλή ή έχω χάσει κάπου στον Ατλαντικό την επάρκεια μου… Ρίχτε καλή ενέργεια…“.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα