Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑυτό είναι το καινούριο show του ΑΝΤ1 που σου... κόβει το γέλιο

Αυτό είναι το καινούριο show του ΑΝΤ1 που σου… κόβει το γέλιο

Πόσο εύκολο είναι να συγκρατηθείτε και να μην γελάσετε όταν κάτι αστείο, ή ακόμα χειρότερα, όταν κάποιος έχει βάλει σκοπό να σας κάνει να γελάσετε;

Αν σας είναι δύσκολο τότε καλύτερα να μην δηλώσετε συμμετοχή στο καινούργιο ανατρεπτικό παιχνίδι- show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 και μάλιστα για να βγει σύντομα στον αέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr, o ANT1 απέκτησε τα δικαιώματα ενός format το οποίο θέλει οκτώ πρόσωπα να βρίσκονται σε έναν χώρο με σκοπό να διώξουν… τον χάχα, αυτόν δηλαδή που θα γελάσει.

Πώς γίνεται αυτό; Είτε μεταξύ τους, δηλαδή με αστεία πράγματα που μπορούν να κάνουν και να πουν ώστε να γελάσουν οι άλλοι, όσο και από την παραγωγή της εκπομπής, που εκεί που δεν το περιμένει κανείς… τσουπ… κάτι γίνεται… και παρ’ τους έξω όποιους γελάσουν.

Για αυτό και ο τίτλος του θα είναι «Γέλασες; Έχασες!» και με τον έως τώρα προγραμματισμό του ΑΝΤ1 κάθε φορά θα συγκατοικούν για κάποιες ώρες οκτώ πρόσωπα που θα έχουν σκοπό να βγάλουν τον πιο… χάχα εαυτό από τους υπόλοιπους. Το συγκεκριμένο format έχει προβληθεί με επιτυχία… και πολλά –εννοείται!- γέλια σε πολλές χώρες έχοντας κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό που γελά χωρίς να φοβάται, όπως οι διαγωνιζόμενοι.

Πολλοί μάλιστα από τους διαγωνιζόμενους είναι standup comedian που… δίνουν ρεσιτάλ ατακών με σκοπό να διώξουν τους υπόλοιπους, ενώ και πολλοί celebrities θέλουν να δοκιμάσουν αν… αντέχουν να μην γελάσουν. Όποιοι λοιπόν γελάνε χάνουν και φεύγουν και στο επόμενο επεισόδιο κάποιοι άλλοι βρίσκονται στη θέση τους προσπαθώντας να κρατηθούν σοβαροί, αλλά και να προκαλέσουν το γέλιο στους υπόλοιπους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν θα περιμένουμε πολύ καιρό για να γελάσουμε αφού ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει να βγάλει το «Γέλασες; Έχασες!» μέσα στο καλοκαίρι ως… τεστ ντράιβ στην τηλεθέαση, που σημαίνει πως αν τα ραβασάκια της Nielsen προκαλούν γέλια και χαρά στο σταθμό του Αμαρουσίου τότε θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα