Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑυτός αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του STAR την νέα σεζόν

Αυτός αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του STAR την νέα σεζόν

Το τέλος της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά είναι γεγονός από την πρωινή ζώνη του STAR. O κύβος ερρίφθη για το πρωινό με μια μεγάλη μάλιστα ανατροπή, που φέρνει το τέλος και των δυο παρουσιαστών, παρόλο που ήταν δεδομένο πως συνεχίζουν ο ένας από τους δυο τουλάχιστον την νέα σεζόν. Τι θα συμβεί όμως, με την πρωινή ζώνη του STAR την νέα τηλεοπτική σεζόν;

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, την επιμέλεια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού της Κάτω Κηφισιάς, αναλαμβάνει ο Γιώργος Ευφραιμίδης. Ο ίδιος θα έχει την γενική εποπτεία της πρωινής εκπομπής του STAR. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα αναλάβει την και την αρχισυνταξία της εκπομπής, είτε αυτός είτε κάποια στενή του συνεργάτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο το STAR όσο και η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου, έβαλαν τέλος στα σενάρια συνεργασίας τους. Τώρα, όσον αφορά στην Φαίη Σκορδά η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1, η ίδια έχει κάνει κάποιες τηλεφωνικές επαφές με τους ιθύνοντες του σταθμού αλλά σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποιo επίσημο ραντεβού από κοντά.

Το κλίμα όμως είναι αρκετά θετικό και από τις δυο πλευρές και είναι οφθαλμοφανές πως αν η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν υπογράψει το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1, μέχρι την επόμενη Πέμπτη 30 Ιουνίου, η συνεργασία της με τον σταθμό του STAR, θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα