Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑυτή είναι η διάσημη Ελληνίδα μπαίνει στη «Φάρμα»

Αυτή είναι η διάσημη Ελληνίδα μπαίνει στη «Φάρμα»

Αυτή τη φορά οι ιθύνοντες του σταθμού κατάφεραν να πείσουν μια χρυσή Ολυμπιονίκη που είχε αρνηθεί μέχρι σήμερα όλες τις προτάσεις που της είχαν γίνει για παιχνίδια επιβίωσης ή talent shows.

Ο λόγος για τη Φανή Χαλκιά που είχε κάνει την Ελλάδα περήφανη στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

Οι πληροφορίες του okmag αναφέρουν ότι η πρόταση του ΑΝΤ1 στη Φανή ήρθε λίγο πριν από την πρεμιέρα του παιχνιδιού αλλά η συμφωνία δεν κλείστηκε αμέσως. Χρειάστηκαν πολλές συζητήσεις μέχρι η διεθνούς φήμης πρώην αθλήτρια να πει το «ναι» και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Από το βράδυ της Κυριακής η 42χρονη πρώην αθλήτρια βρίεσκεται στο ξενοδοχείο καραντίνας, και το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων θα συναντήσει για πρώτη φορά τους συμπαίκτες της στη «Φάρμα». Μία παίκτρια μάλιστα έπαιξε ρόλο χωρίς να το γνωρίζει στην απόφαση της Φανής Χαλκιά. Και αυτό δεν ήταν άλλο από την άλλη Ολυμπιονίκη του παιχνιδιού, την Αθανασία Τσουμελέκα.

Η personal trainer, πλέον και επιχειρηματίας, όπως αναφέρουν οι πηγές μας, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να αποχωριστεί τους δύο γιους της, τον 4χρονο Πέτρο και τον 1,5 έτους Κωνσταντίνο. Ο σύντροφός της, όμως, Λούης Καραμάνος, ήταν από την αρχή υποστηρικτικός και καθησυχαστικός. Τις εβδομάδες που θα απουσιάσει, εξάλλου τη φροντίδα των παιδιών θα αναλάβουν οι γονείς της που έχουν έρθει από τη Λάρισα στην Αθήνα ειδικά γι’ αυτόν τον λόγο.

Πηγή: tvnea.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα