Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑυτή είναι η απόφαση του Κανάκη για τον Παναγιωτόπουλο - Ανατροπή με...

Αυτή είναι η απόφαση του Κανάκη για τον Παναγιωτόπουλο – Ανατροπή με τους Ράδιο Αρβύλα

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 και  μετράνε παρουσίες και απουσίες.Στο τελευταίο τρέιλερ άλλωστε, ο Αντώνης Κανάκης φωνάζει ένα – ένα τα ονόματα των συνεργατών του, οι οποίοι δηλώνουν παρόντες. Κωστάκης, Πασοκτζής, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς δηλώνουν έτοιμοι για νέες περιπέτειες και αυτή τη φορά έχουν μπροστά ένα… βουνό να ανέβουν.

Η εκπομπή επιστρέφει στις 10 Ιανουαρίου στις 20:00 και το Βινύλιο 14 Ιανουάριου, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα», καθώς το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Στα social media υπήρχε έντονη κριτική για τον Κανάκη και τους υπόλοιπους παρουσιαστές, ενώ τα αρνητικά σχόλια… πέφτουν βροχή. Το σίγουρο είναι πάντως πως το πρώτο επεισόδιο θα… χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση, καθώς όλοι θα περιμένουν τι θα πουν μετά την απότομη διακοπή για τις γιορτές.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ρεπορτάζ κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει ξεκάθαρη εντολή από τον Αντώνη Κανάκη να μην ειπωθεί ούτε λέξη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Οι «Αρβύλα» θέλουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την ιστορία, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν ήξεραν τίποτα και ότι τους… πόνεσε  πολύ και πλέον θα περιμένουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων για να τοποθετηθούν!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα