Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑυτά τα πρόσωπα συζητούν να είναι στο πάνελ του Φώτη Σεργουλόπουλου

Αυτά τα πρόσωπα συζητούν να είναι στο πάνελ του Φώτη Σεργουλόπουλου

Η ΕΡΤ αποφάσισε φέτος να κάνει την έκπληξη και να ενισχύσει την πρωινή της ζώνη με μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή.

Το βάρος αυτό θα αναλάβει ο Φώτης Σεργουλοπουλος που έγραψε ιστορία όταν για τέσσερα χρόνια παρουσίαζε μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου το “Σαν στο σπίτι σας” στο Mega. Σε αυτή τη νέα εκπομπή, που θα ξεκινάει στις 10 και θα ολοκληρώνεται στις 12, ο Φώτης δεν θα είναι μόνος του. Θα έχει μαζί του την Τζένη Μελιτά, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο “Σαν στο σπίτι σας”, αλλά και μια πλειάδα δημοσιογράφων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπομπή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν θα υπάρχει πάνελ, αλλά δημοσιογράφοι θα μπαίνουν και θα βγαίνουν για να παρουσιάσουν τα θέματά τους.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής, σύμφωνα με το znews,  θα αναλάβει ο εμπειρότατος Γιώργος Βλαχογιάννης, ενώ ανάμεσα στους δημοσιογράφους που συζητούν για να είναι στην ομάδα της νέας εκπομπής είναι η Ελένη Καρποντίνη, η Ράνια Αλευρά, ο Σπύρος Δευτεραίος και ο Μιχάλης Προβατάς.

Η νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη ενώ ο τίτλος ακόμα αναζητείται.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα