Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑρχίζει «πόλεμος» Λιάγκα – Αρναούτογλου - Το παρασκήνιο

Αρχίζει «πόλεμος» Λιάγκα – Αρναούτογλου – Το παρασκήνιο

Έγινε δεκτή τελικά η αίτηση – απαίτηση Λιάγκα για επιστροφή του στη βραδινή ζώνη. Μαζί φυσικά με την παραμονή του στη πρωϊνή ζώνη. Ίσως και να κρύβεται κάτι πίσω από αυτό και να αφορά στη μείωση της διάρκειας του «Πρωινού»…

Είναι σε εξέλιξη οι υπόγειες συζητήσεις. Αυτό που φαίνεται πως «κλειδώνει» τώρα είναι αυτό που θέλει πάντα ο Γιώργος Λιάγκας. Δηλαδή να έχει τη δική του βραδινή εκπομπή. Και τώρα ξεκινούν τα προβλήματα.
Κάποιοι καλεσμένοι φυσικά θα επιλέξουν με βάση την προσωπική τους προτίμηση σε ποια από τις βραδινές εκπομπές του ΑΝΤ1 θα εμφανιστούν.

Όμως τα πρόσωπα του σταθμού που θα πηγαίνουν; Και με ποια σειρά προτεραιότητας;
Αυτό ήταν ξεκάθαρο μέχρι στιγμής και πήγαιναν στον Αρναούτογλου με τη δικαιολογία του βραδινού. Αυτό πλέον παύει να υπάρχει. Και θα πρέπει βέβαια να συνοπολογίσει κανείς και τον παράγοντα Νίκος Χατζηνικολάου – “Ενώπιως Ενωπίω”.

Πάντως τα πρόσωπα της μυθοπλασίας παραδοσιακά δείχνουν την προτίμησή τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Λιάγκας. Ο οποίος φέτος από την πλευρά του πήρε τρεις μεγάλες αποκλειστικές συνεντεύξεις τραγουδιστών της δισκογραφικής εταιρείας του Ομίλου.

Όλο το θέμα λοιπόν θα παιχτεί του χρόνου στα πρόσωπα. Με τον Λιάγκα να πιέζεται περισσότερο αν ισχύουν οι πληροφορίες πως για την βραδινή του εκπομπή έχει ήδη συμφωνηθεί ρήτρα τηλεθέασης…

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα