Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Αρνούμαι να επιστρέψω στο GNTM»: Η Σοφία Χατζηπαντελή έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω...

«Αρνούμαι να επιστρέψω στο GNTM»: Η Σοφία Χατζηπαντελή έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω της εξαιτίας αυτών των κριτών

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, ως guest κριτής στον διαγωνισμό ομορφιάς του GNTM.

Το μοντέλο που σχολιάστηκε έντονα λόγω της εμφάνισής της, έδειξε να μην την απασχολούν τα αρνητικά σχόλια. Συγκεκριμένα η Σοφία Χατζηπαντελή για την εμφάνισή της στις οντισιόν του διαγωνισμού ομορφιάς δήλωσε: «Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring. Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο GNTM φέτος».

Σοφία Χατζηπαντελή: Γιατί αρνείται να επιστρέψει στο GNTM

Αν και ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμεί την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM λόγω του ντόρου που προκλήθηκε, η ίδια φαίνεται να έχει ρίξει «μαύρη πέτρα» πίσω της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκαλύφθηκε ότι το μοντέλο δέχεται προτάσεις από την παραγωγή του GNTM, για να συνεχίσει να βρίσκεται στον διαγωνισμό, με την ίδια όμως να αρνείται να επιστρέψει.

Η πρώην κριτής θεωρεί ότι δεν κέρδισε σημαντικά πράγματα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων και μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές. Δεν είχε καλές σχέσεις με τους άλλους δύο της κριτικής επιτροπής, τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σωφρονίου, ενώ με τον Γιώργο Καράβα είχε φιλική σχέση, κάτι που φαινόταν και κατά τη διάρκεια των οντισιόν.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα