Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑπό το OPEN, στη νέα εκπομπή της Μαγγίρα στον ΑΝΤ1

Από το OPEN, στη νέα εκπομπή της Μαγγίρα στον ΑΝΤ1

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δώσει ήδη βέβαια τα χέρια με τον ΑΝΤ1, και οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες την προετοιμασία της νέας τους εκπομπής στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο, που θέλει στο πλευρό της η Μπέττυ Μαγγίρα στο νέο της εγχείρημα;

Από το Ποιος είναι Πρωινιάτικα, στη νέα εκπομπή της Μπέττυς στον ΑΝΤ1
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν από ένα σημαντικό αριθμό συνεργατών της από το OPEN, και το Ποιος είναι Πρωινιάτικα, που θέλει να φέρει μαζί της στον ΑΝΤ1, η Μπέττυ Μαγγίρα, πρωταρχικός στόχος, και ήδη εκπληρωμένος, είναι η εκ νέου συνεργασία, με την μέχρι πρότινος αρχισυντάκτρια της, Δέσποινα Γρηγοροπούλου.

Μια εξέλιξη καθόλου ξαφνική, καθώς παρά τα όσα είχαν ακουστεί και γραφτεί για την σχέση των δυο γυναικών (και δεν εξαιρείται και ο γράφων αυτού του άρθρου για να είμεθα και σωστοί πάντοτε), η από κοινού επιτυχημένη χρονιά τους φέτος, αλλά και οι αλλαγές στο κανάλι του OPEN, οδηγούν σε ανανέωση της συνεργασίας τους, στον ΑΝΤ1.

 

Από εκεί και πέρα, με γοργούς ρυθμούς θα πλαισιωθεί μπροστά και πίσω από τις κάμερες η ψυχαγωγική εκπομπή, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού, από κοινού με την Μπέττυ Μαγγίρα, προσπαθούν να κλέισουν πρώην και νέους βέβαια συνεργάτες για το νέο αυτό εγχείρημα της. Επαφές γίνονται και με πρώην συνεργάτες στο OPEN. Η εταιρεία παραγωγής θα είναι και εδώ η Oscar Productions.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα