Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑπό το Καλό Μεσημεράκι στην Μουρμούρα του ALPHA;

Από το Καλό Μεσημεράκι στην Μουρμούρα του ALPHA;

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε η Ματίνα Νικολάου το πρωί του Σαββάτου 8/9. Η τηλεοπτική «Βάνια» μετά το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και στην σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

«Ήταν πολύ περίεργη η τελευταία μέρα, προσπαθούσαμε να είμαστε ψύχραιμοι. Εγώ δεν τα κατάφερα εντελώς. Την είδαμε μετά την τελευταία εκπομπή στο σπίτι του Νίκου. Μας άρεσε πάρα πολύ που έκλεισε με αυτόν τον τρόπο. Είχα αρχίσει να θρηνώ και να αποχαιρετώ τη Βάνια μέσα μου λίγο νωρίτερα επίτηδες, για να μην έρθει ξαφνικά μαζεμένο όλο την τελευταία μέρα. Νομίζω ότι το έφερα σε μία καλή ισορροπία.

Εκείνη την ημέρα ίσα που πρόλαβα να έρθω μετά εδώ στο θέατρο, οπότε τα άφησα όλα εκεί. Πήγαμε χθες με τον Νίκο στο κανάλι και μαζέψαμε τα πράγματα που είχαμε αφήσει εκεί πέρα, αδειάσαμε τα καμαρίνια μας. Ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναπάμε.

Δεν εννοώ ότι θα ξαναγίνει η εκπομπή το φθινόπωρο αλλά εμένα θα μου άρεσε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναγίνει, να ξανακάνω τη Βάνια», είπε η Ματίνα Νικολάου.

Μάλιστα, κλείνοντας, ανέφερε πως στόχος της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να κάνει κάποια τηλεοπτική σειρά, με την Νάνσυ Παραδεισανού να αποκαλύπτει πως η Ματίνα Νικολάου πέρασε τις προηγούμενες ημέρες από δοκιμαστικό στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, αφήνοντας τις καλύτερες

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα