Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑπό τον ΣΚΑΪ στο OPEN - Ποιος πήρε μεταγραφή;

Από τον ΣΚΑΪ στο OPEN – Ποιος πήρε μεταγραφή;

Η τηλεοπτική σεζόν για κάποιους έχει ξεκινήσει, ενώ για κάποιους άλλους η προετοιμασία συνεχίζεται προκειμένου να βγουν στον τηλεοπτικό αέρα σε λίγες μέρες. Οι αλλαγές, οι προσθήκες, οι αποχωρήσεις και οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής δεν λείπουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΟΝ ΤΙΜΕ”, μετά την άδοξη συνεργασία με την εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου και το “διαζύγιο” με τον ΣΚΑΙ, στο OPEN θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν ο Μάνος Μαγιάτης. Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Μάνος Μαγιάτης έχει συμφωνήσει για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα και θα βρεθεί στην παρέα της Νικολέτας Ράλλη, στην εκπομπή που ετοιμάζει στο Ανοιχτό Κανάλι στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, καλύπτοντας το κενό που άφησε στο πρόγραμμα η αποχώρηση της Αννίτας Πάνια από το κανάλι του Κορωπίου.

Τέλος ο Μάνος Μαγιάτης από το Love it | Znews

Ο Μάνος Μαγιάτης που συμμετείχε πέρυσι στην τηλεοπτική παρέα και στο ντεμπούτο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής “Love it” με ένα post στο Instagram είχε ανακοινώσει πως φέτος δεν θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου, ενώ μέσα από την ανάρτησή του είχε αφήσει αιχμές για την συγκεκριμένη συνεργασία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα