Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑπό την Φαίη Σκορδά, στη νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Από την Φαίη Σκορδά, στη νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Αυλαία λοιπόν χθες και για τις πρωινές -καθημερινές- εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, σε μια σεζόν δύσκολη, που ξεκίνησε νωρίς, και τελείωσε με συγκίνηση, ερωτηματικά, αγκαλιές, κάποια νεύρα, αλλά και μια γεύση ότι τις επόμενες μέρες θα πρέπει να περιμένουμε… πολλά. Αλλαγές, μεταγραφές, προσθήκες, αποχωρήσεις. Μια από αυτές σας φέρνω -αποκλειστικά- ευθύς αμέσως. Ποιο βασικό μέλος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Πρωινό Μας, αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ, για να αναλάβει την ίδια θέση στην νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού, στο MEGA;

Η αρχισυντάκτρια της νέας εκπομπής του MEGA

Σύμφωνα με ασφαλείς -όπως πάντα- πληροφορίες, η Ελεάννα Τρυφίδου, μέχρι χθες αρχισυντάκτρια της εκπομπής Πρωινό Μας, του ΣΚΑΙ, με μεγάλη εμπειρία και πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, «μετακομίζει» τη νέα σεζόν στο MEGA, για να αναλάβει την αρχισυνταξία της νέας εκπομπής του Κώστα Τσουρού, το Σαββατοκύριακο.

Να σας θυμίσω, ότι η Ελεάννα Τρυφίδου έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν με τον Κώστα Τσουρό, και μάλιστα μαζί με την Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1! Η εκπομπή, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα είναι μεταξύ (περίπου) 14:00 με 17:00 το μεσημέρι – απόγευμα, τα Σαββατοκύριακα, σε μια ζώνη που ανοίγει στο MEGA, μετά από διάλειμμα ενός χρόνου.

 

Από εκεί και πέρα, όπως σας ενημέρωσα πριν μερικές εβδομάδες, αρχισυντάκτρια στη νέα φιλόδοξη εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, στο 12:00-14:00, αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος αρχισυντάκτρια του «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, Αγγελική Γιαννακόπουλου. Η Αγγελική Γιαννακόπουλου έχει ήδη ξεκινήσει να στήνει την εκπομπή, ενώ από Δευτέρα θα δουλεύει πάνω σε αυτήν ακόμα πιο εντατικά.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα