Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑπό την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου,στην νέα σειρά του Καπουτζίδη

Από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου,στην νέα σειρά του Καπουτζίδη

Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη είναι γεγονός. Οι «Σέρρες» έχουν ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και αρκετό καιρό και τον Ιανουάριο αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα από τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1.Στο βασικό καστ, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Γιώργος Γάλλος, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Λένα Δροσάκη και ο Πάνος Νάτσης.

Στο σίριαλ θα υπάρχουν όμως και πολλές γκεστ εμφανίσεις. Ανάμεσά τους είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος φέτος λαμβάνει μέρος και στο The Crown, που σπάει ταμεία στο Netflix.Στις «Σέρρες» όμως θα εμφανιστεί όμως και ένα κορίτσι που γνωρίζουμε από την τηλεοπτική της παρουσία στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Πρόκειται για την Άννα Ζηρδέλη που εκτός από δημοσιογράφος είναι και ηθοποιός. Η Άννα λοιπόν θα παίξει σε ένα επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Καπουτζίδη.

Θυμίζουμε ότι στη σειρά ήταν να παίξει και η Ελένη Γερασιμίδου που αντικαταστάθηκε από τη Γιούλη Τσαγκαράκη.Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν νέο, ομοφυλόφιλο άνδρα που επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, στις Σέρρες, όταν πεθαίνει η μητέρα του. Εκεί θα συμφιλιωθεί με τον πατέρα του ο οποίος δεν είχε αντιδράσει και τόσο καλά όταν έμαθε ότι ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος.

Τα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στα μέσα Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος Απριλίου, αφού ο δημιουργός έχει συμφωνήσει να γυριστούν δώδεκα επεισόδια.

Αμέσως μετά την προβολή τους στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1 αναμένεται να μεταδοθούν και στο κανάλι.

Θυμίζουμε ότι στη νέα πλατφόρμα του σταθμού θα δούμε και τη μίνι σειρά «Ρένα» με την Υρώ Μανέ, ενώ εκεί θα προβάλλονται πρώτα και τα νέα επεισόδια των «Άγριων μελισσών»

Πηγή: Znews

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα