Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ“Αποσύρεται” ο Παπαδάκης – Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για διάδοχός του

“Αποσύρεται” ο Παπαδάκης – Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για διάδοχός του

Ο Γιώργος Παπαδάκης το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά για να ρίξει τίτλους τέλους το καλοκαίρι στην παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα. Ήδη η διαδοχολογία δίνει και παίρνει τα τελευταία 24ωρα, αν και όπως έχουμε γράψει ο ΑΝΤ1 θέλει να τον κρατήσει και του χρόνου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα ήθελε πολύ ο διάδοχός του να είναι ο… φυσικός. Δηλαδή ο γιος του Φοίβος. Ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. Πόσο μάλλον όταν θα έχει και τη βοήθεια του πατέρα του πίσω από τις κάμερες. Γιατί μη νομίζετε ότι ο Παπαδάκης θα κάθεται στο σπίτι του και δεν θα κατευθύνει την εκπομπή με την οποία έγραψε ιστορία.

Πάντως, αν αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από την παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα, υπάρχει το φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Μάλιστα το φαβορί είναι… δίδυμο! Ο λόγος για τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη. Οι οποίοι είτε ως «Πρωινοί Τύποι» είτε με το «Καλοκαίρι Μαζί» έχουν κερδίσει το κοινό τους.

Βέβαια, δεν πρέπει να βγάλει από την εξίσωση και η Ντόρα Κουτροκόη. Σας το είπαμε από την αρχή ότι η μεταγραφή της από το Open στον ΑΝΤ1 μόνο τυχαία δεν ήταν. Και ο στόχος ήταν να εγκλιματιστεί την πρώτη σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Και τη δεύτερη σεζόν να «παίξει» τις πιθανότητές της για το Καλημέρα Ελλάδα.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται να δοθεί η λύση με μεταγραφή από άλλο κανάλι. Πάντως, αυτό το ενδεχόμενο με τα τωρινά δεδομένα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Πιο πιθανό για παράδειγμα είναι να υπάρξει κάποια έκπληξη αλλά με δημοσιογράφο εντός του καναλιού. Που δεν περιμένει κανείς…

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα