Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑπίστευτο! Yπουργός θα συμμετέχει στη νέα σειρά του ANT1 "Παγιδευμένοι" (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο! Yπουργός θα συμμετέχει στη νέα σειρά του ANT1 “Παγιδευμένοι” (ΦΩΤΟ)

Μια δραματική σειρά, με συγκλονιστική υπόθεση αλλά και ένα πολύ δυνατό καστ, κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Ποιον υπουργό θα δούμε, έστω και με πολύ μικρή συμμετοχή, στη νέα σειρά του ANT1, Παγιδευμένοι;

 

Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 22:00 κάνει πρεμιέρα στον ANT1 η νέα σειρά με τίτλο ‘Παγιδευμένοι’, η οποία θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη την ίδια ώρα. Μια σειρά με δυνατή πλοκή και συνεχείς ανατροπές, η οποία βασίζεται στο τουρκικό «YARGI»!

Ο υπουργος Μεταράκης στη νέα σειρά του ANT1, Παγιδευμένοι

Αν, λοιπόν, μέχρι τώρα γνωρίζαμε τα ονόματα των πρωταγωνιστών αλλά και τους χαρακτήρες τους, μια απρόσμενη έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με τo typologies.gr, ένας υπουργός αναμένεται να εμφανιστεί στην σειρά Παγιδευμένοι, έχοντας μια μικρή συμμετοχή. Ο λόγος για τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Νότης Μηταράκης ενθουσιάστηκε με τη νέα σειρά, η οποία γυρίζεται πολύ κοντά στο υπουργείο Μετανάστευσης και θέλησε να έχει συμμετοχή στα γυρίσματα! Θυμίζουμε ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα