Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑπίστευτο! Ο Αντώνης Κανάκης διευθυντής προγράμματος στο Open;

Απίστευτο! Ο Αντώνης Κανάκης διευθυντής προγράμματος στο Open;

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Σαγανά από τη θέση της διεύθυνσης προγράμματος αλλά και την απομάκρυνση της Κικής Σιλβεστριάδου από τη θέση της γενικής διεύθυνσης του σταθμού στο open, αυτή τη σεζόν θα δούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά.

Συγκεκριμένα το κανάλι δεν θα έχει διευθυντή προγράμματος στη λογική του ότι θα υπάρχει μία δημιουργική ομάδα όπως έχει βαφτιστεί η οποία θα αποφασίζει για τη στρατηγική αλλά και για την καθημερινότητα των αναγκών του προγράμματος του σταθμού.

Αυτό το πραγματικά ιδιόμορφο σχήμα που δεν έχει επαναληφθεί στα τηλεοπτικά χρονικά θα αποτελείται από τέσσερα έως πέντε στελέχη τα οποία και θα συναποφασίζουν.

Η πρόεδρος του σταθμού και δεξί χέρι του Ιβάν ΣαββίδηLudmila Βorodina θα ηγείται αυτής της δημιουργικής ομάδας στην οποία επίσης θα συμμετέχει ο Γρηγόρης Σαββίδης, ανιψιός του ιδιοκτήτη ο υπεύθυνος του Τμήματος trailer ο υπεύθυνος των digital media του σταθμού αλλά και ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα για πρώτη φορά ο Αντώνης Κανάκης θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και ανοιχτή γραμμή με την πρόεδρο του καναλιού, ώστε να αποφασίζει ακόμα και για ανάγκες της άμεσης καθημερινότητας ισχυροποιώντας έτσι τη θέση του ως στέλεχος, αν και θα βρίσκεται φυσικά μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Το σχήμα ήδη έχει αρχίσει και λειτουργεί με τον Αντώνη Κανάκη να μίλα είτε απευθείας με την Πρόεδρο είτε να συμμετέχει μέσω Skype σε συσκέψεις.

Μένει μόνο να δούμε κατά πόσο θα λειτουργήσει αυτή η ομολογουμένως πειραματική κατάσταση που για πρώτη φορά θα δούμε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Πληροφοριες απο Prime-time

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα