Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑΝΤ1: Τσιμτσιλή το πρωί, Λιάγκας το απόγευμα;

ΑΝΤ1: Τσιμτσιλή το πρωί, Λιάγκας το απόγευμα;

Όσοι ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει διαχρονικά στον ΑΝΤ1, γνωρίζουν πως η επόμενη σεζόν δεν θα έχει καμία σχέση με τη φετινή.

Κάθε φορά που το κανάλι βρίσκεται σε οριακό σημείο στην τηλεθέαση μακριά από τις πρώτες δύο θέσεις, τότε ετοιμάζεται πληθώρα αλλαγών και ανακατατάξεων για την επόμενη σεζόν.

Οι κεραίες του nassosblog.gr μπόρεσαν να μάθουν κάποια σενάρια που εξετάζονται αυτή τη στιγμή πολύ προσεκτικά στο Μαρούσι, ώστε να γίνει το προσεχές διάστημα το αναγκαίο «χτίσιμο» στην κατεύθυνση αυτή.

Στον ΑΝΤ1 θέλουν πάση θυσία στην πρωινή τους ζώνη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο ίδιος ο Θοδωρής Κυριακού είναι διατεθειμένος να τη δώσει γη και ύδωρ για να επιτευχθεί αυτή η μεταγραφή.

Την ίδια ώρα θα γίνουν πιέσεις στον Γιώργο Λιάγκα να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου του και να μετακινηθεί στην απογευματινή ζώνη 4-6 ανάμεσα σε Μακρυπούλια και Σεφερλή για να παρουσιάσει infotainment μαγκαζίνο.

Ο ίδιος φοβάται τον ανταγωνισμό με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η μετακίνηση του Λιάγκα τη νέα σεζόν στην απογευματινή ζώνη κρίνεται τόσο αναγκαία που δεν θα του δοθούν πολλά περιθώρια.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα