Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑΝΤ1: Τι γίνεται τελικά με το νέο ριάλιτι «The traitors»;

ΑΝΤ1: Τι γίνεται τελικά με το νέο ριάλιτι «The traitors»;

Θυμάστε πριν από λίγες μέρες που σας γράψαμε για το νέο ριάλιτι «The Traitors» (Οι «Προδότες») που καλοβλέπει να αγοράσει ο ΑΝΤ1; Μάλιστα, είχαν ξεκινήσει και κάποιες πρώτες έρευνες με διερευνητικά τηλέφωνα σε διάφορους σελέμπριτι για να δουν αν θα μπορούσαν να βγάλουν το παιχνίδι αυτό ακόμα και τον Μάρτιο.

Τα δικαιώματα του παιχνιδιού ανήκουν στον Νίκο Κάλλη και στην εταιρεία του «Silverline media productions». Συζητά με διάφορα κανάλια, ωστόσο πολύ κοντά είναι το κανάλι του Αμαρουσίου με το οποίο έχουν δουλέψει μαζί για τους δύο κύκλους της «Φάρμας» και το «Game of chefs».

Το ζήτημα είναι πως αποκλείεται να το δούμε τη φετινή σεζόν. Τα πρώτα «όχι» ήταν ηχηρά, ενώ διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει χρόνος να είναι έτοιμοι τόσο γρήγορα. Ένας βασικός λόγος είναι και ότι η έτοιμη δημοσιογραφική ομάδα της εταιρείας αυτής που είχε στα άλλα project («Φάρμα», «Gama of chefs», «Asia Express», «Love Island», έχει διασπαστεί λόγω του ότι δεν βγήκε κάποιο νέο ριάλιτι από τη «SIlverline».

Χρειάζεται χρόνος και για αυτό, και όπως αναφέρει το nassosblog.gr, απομακρύνεται η εκδοχή των celebrities λόγω υψηλού κόστους. Θα προχωρήσουν με ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Ο στόχος είναι να βγει τον Οκτώβριο, ενώ δεν αποκλείεται τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν μέσα στο Καλοκαίρι.

Μέσα στις επόμενες μέρες προβλέπεται να πέσουν και οι υπογραφές ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής και τον ANT1.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα