Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑΝΤ1: Σε αναβρασμό συζητήσεων για την πρωινή ζώνη και η ονοματολογία στο...

ΑΝΤ1: Σε αναβρασμό συζητήσεων για την πρωινή ζώνη και η ονοματολογία στο «κόκκινο»

Αναβρασμός επικρατεί στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας φέρνει νούμερα, όχι αυτά που ονειρευόταν τόσο ο ίδιος αλλά και κάποια στελέχη εντός… αλλά δεν φέρνει έσοδα. Είναι κοινή διαπίστωση πια στο κανάλι ότι ένα πρωινό για να προσελκύσει υψηλά εμπορικά πακέτα, δεν πρέπει να έχει μεγάλη δοσολογία από κοινωνικά – βαριά θέματα. Το πείραμα αυτή η εκπομπή να χωράει και τα δύο απέτυχε και από Σεπτέμβρη έρχεται η διάσπαση.

Αμιγώς ενημερωτική εκπομπή με πολιτικό-οικονομικό πρόσημο νωρίς το πρωί, Λιάγκας πιο μετά εμβόλιμος με κοινωνικά και ίσως λίγο gossip και αμιγώς ψυχαγωγία με ζώδια, μαγειρική, εμπορικά, καλεσμένους, lifestyle, ζωντανές συνδέσεις.

Αυτή την περίοδο στον ΑΝΤ1 επεξεργάζονται όλα τα πιθανά πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτό το βαρύ φορτίο και να πείσουν την Ελληνίδα νοικοκυρά. Σαφώς έχει ακουστεί το όνομα του Αρναούτογλου, αλλά αυτή τη στιγμή αναζητείται το γυναικείο κομμάτι.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, δεν θα γίνει καμία πρόταση μέχρι τον Μάρτιο και πως τώρα απλώς γίνονται συζητήσεις μεταξύ στελεχών.

Τι έχει ακουστεί; Τα πάντα…Από την Καραβάτου προ «My style rocks», μέχρι τη Μαλέσκου που θα είναι νέα μαμά τον Σεπτέμβρη, την Ηλιάνα με το ρεκόρ αποτυχιών αλλά τα υψηλά εμπορικά, την Ελένη Τσολάκη που στέκεται με αξιοπρέπεια στο OPEN και την Σίσσυ Χρηστίδου με τις ευλογίες Κοκλώνη που όμως δεν θα έκανε καθαρόαιμη ψυχαγωγία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα