Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑΝΤ1: Οι συζητήσεις με τη Χατζηβασιλείου και η νέα αμφιλεγόμενη καθημερινή εκπομπή

ΑΝΤ1: Οι συζητήσεις με τη Χατζηβασιλείου και η νέα αμφιλεγόμενη καθημερινή εκπομπή

Καθοριστικές είναι αυτές οι μέρες στον ΑΝΤ1 και στο τι μέλλει γενέσθαι με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Το κανάλι του Αμαρουσίου σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη θα βγάλει ένα νέο καθημερινό ιδιαίτερο φορμάτ στην απογευματινή ζώνη 16.00-17.30.

Πρόκειται για το ξένο φορμάτ «Doctor Oz», το οποίο πραγματεύεται ιατρικά θέματα, ευεξίας και ιατρικές συμβουλές. Υπάρχει έντονο και το πιο κοινωνικό κομμάτι με αληθινά εγκλήματα, ιστορίες ανθρώπων και συνεντεύξεις. Κοινώς, μέσα από τη ζωή κάποιων ανθρώπων, γίνεται αναγωγή στην επιστήμη και στις θεωρίες.

Το project αυτό προτάθηκε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς κρίθηκε ιδανική για αυτό το ρόλο. Εκείνη, όμως, το φοβάται καθώς στην αμερικάνικη εκδοχή του, η εκπομπή αυτή έχει κριθεί αρκετά αυστηρά. Ταυτόχρονα, δεν γνωρίζει αν μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μίας καθημερινής εκπομπής, λόγω των υπολοίπων υποχρεώσεων της.

Τότε, «έπεσε» στο τραπέζι το σενάριο να αναζητηθεί άλλος παρουσιαστής για αυτό το πρόγραμμα και η Βίκυ Χατζηβασιλείου να κάνει μία άλλη εκπομπή τα Σαββατοκύριακα με πιο πολύ έντονο το στοιχείο της επικαιρότητας.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα