Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑΝΤ1: Οι εξελίξεις για το στήσιμο της απογευματινής ζώνης...

ΑΝΤ1: Οι εξελίξεις για το στήσιμο της απογευματινής ζώνης…

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή  Live News καθημερινά μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών απέναντι από τον ανταγωνισμό αφού σημειώνει υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Με ένα επιτελείο δημοσιογράφων με γρήγορα αντανακλαστικά έχει κατορθώσει να έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ανταγωνιστών στην απογευματινή ζώνη.

Στον ΑΝΤ1  ήθελαν με τον Γιώργο Λιάγκα να δημιουργήσουν μια δίωρη εκπομπή απέναντι από το Live Νews. Μια εκπομπή που θα ασχολείται με θέματα επικαιρότητας. Η άρνηση του παρουσιαστή να μετακομίσει στην απογευματινή ζώνη του καναλιού έχει κάνει τους υπευθύνους του σταθμού να έχουν επιδοθεί σε ένα «σαφάρι» προσώπων για να βρεθεί εκείνος ο δημοσιογράφος που θα γίνει το αντίπαλο δέος του Νίκου Ευαγγελάτου.

Δημοσιογράφοι εντός και εκτός  του σταθμού και πρόσωπα που έχουμε συνηθίσει σε εκπομπές ειδησεογραφικές έχουν δεχτεί πρόταση για να κάνουν δοκιμαστικό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής κανένα όνομα δεν έχει κάνει ραντεβού. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, δεν αποκλείεται μετά το Πάσχα να ξεκινήσουν τα πρώτα δοκιμαστικά και μην σας φανεί περίεργο αν απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ΑΝΤ1 επιλέξει κάποια κυρία της ενημέρωσης για να κονταροχτυπηθεί στην τηλεοπτική αρένα με τον δημοσιογράφο του Mega.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα