Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑΝΤ1: Έτσι θα στήσει ο Λιάγκας την gossip ενότητα στο νέο πρωινό

ΑΝΤ1: Έτσι θα στήσει ο Λιάγκας την gossip ενότητα στο νέο πρωινό

Είχε καιρό ο Λιάγκας να «χτίσει» την ενημερωτική δομή του νέου πρωινού στον ΑΝΤ1 που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Δεν είχε ασχοληθεί καθόλου, όμως, με το ψυχαγωγικό καθώς αυτό θα αναλάμβανε η Φαίη Σκορδά.

Τελικά η Σκορδά έφυγε και ο Λιάγκας κλήθηκε να διαχειριστεί και αυτό το κομμάτι. Εκτός του ζητήματος της παρτενέρ (Νομικού ή Αραβανή) όπως αναφέρει το nassosblog.gr, αυτές τις μέρες αναζητά 4 πρόσωπα για να πάρουν μέρος καταλυτικό ρόλο στο ψυχαγωγικό κομμάτι της πρωινής εκπομπής.

Τα δύο προορίζονται για πίσω από τις κάμερες και τα άλλα δύο για μπροστά. Ψάχνει έναν αιχμηρό δημοσιογράφο για το πάνελ και κάποιον εκπρόσωπο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ για να δίνει mediακά θέματα, αλλά και spoilers για τις σειρές του σταθμού.

Η gossip ενότητα θα είναι αρκετά σφιχτή και στόχος είναι να πρωταγωνιστούν μόνο τα πολύ βασικά θέματα της ατζέντας. Άλλωστε, αυτά θα παρουσιάζονται κοντά στις 11.30 το πρωί, οπότε καταλαβαίνετε πως ο κόσμος θα τα έχει όλα στις υπόλοιπες εκπομπές από νωρίς.

Μάλιστα, σε έναν πρόχειρο σχεδιασμό που έχει κάνει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής για τη νέα σκαλέτα, δεν προβλέπεται να αφιερώνονται στα gossip πάνω από 25 λεπτά καθαρού τηλεοπτικού χρόνου ημερησίως.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα