Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑνατροπή στο Survivor με απόφαση Ατζούν - Αυτοί μπαίνουν στο παιχνίδι -...

Ανατροπή στο Survivor με απόφαση Ατζούν – Αυτοί μπαίνουν στο παιχνίδι – Ποιοι φεύγουν από το νησί

Το Survivor καθημερινά, εκτός Παρασκευής, συνεχίζει να μοιράζει συναρπαστικές στιγμές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μαχητές και Διάσημοι συνεχίζουν τις μονομαχίες τους, παίχτες αποχωρούν, και άλλοι ετοιμάζονται να μπουν μέσα.

Το Σάββατο η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και έχουμε αρκετά νέα.

Όπως βλέπουμε ο Ατζούν αλλάζει το σκηνικό φέτος, και θα συνεχίσει τις προσθήκες νέων παιχτών για αρκετό καιρό όπως δείχνουν τα πράγματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Ο Τούρκος έχει στα πλάνα του και ανακάτωμα των ομάδων. Είναι απόφαση που έχει πάρει και ειναι οριστική. Ο χρόνος που θα γίνει θα είναι όταν δεν το περιμένει κανείς. Όχι και κανείς! Θα το μάθουμε. Να είστε σίγουροι.

Οι συναρπαστικές μονομαχίες έχουν ξετρελάνει τον Τούρκο παραγωγό, και θέλει να φτιάξει δύο πολύ ανταγωνιστικές ομάδες. Έχει καταλάβει οτι ο κόσμος θέλει να ζει συναρπαστικές στιγμές στους στίβους μάχης, και όχι να ασχολείται κυρίως με το ξεκατίνιασμα των παιχτών.

Οι τελευταίες προσθήκες όπως βλέπεται είναι παίχτες που έχουν καλές αθλητικές επιδόσεις. Εκεί θέλει να χτυπήσει. Να έχει στο νησί παιχταράδες και να διώξει όλα τα παλτά. Πρώτα ο στίβος μάχης και μετά η ίντριγκα. Μια τεράστια στροφή που κάνει ο Τούρκος παραγωγός.

Εγκαταλείπει την πολιτική των πολύ γνωστών ονομάτων που στις περισσότερες περιπτώσεις αγωνιστικά δεν του βγήκαν. Πλέον πηγαίνει σε πολύ ψαγμένες περιπτώσεις.

Θα το δούμε στην συνέχεια, αφού αναμένονται αρκετές προσθήκες στις επόμενες εβδομάδες. Στο νησί υπάρχει πάγκος και είναι στο ξενοδοχείο. Δύο παίχτες περιμένουν.

Ένας άντρας και μια γυναίκα, είναι στην αναμονή.

Η πρώτη που θα δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης είναι από τον χώρο του ποδοσφαίρου, και μάλιστα με ασπρόμαυρο παρελθόν. ήταν παίχτρια του ΠΑΟΚ. Μιλάμε για την Στέλλα Ανδρεάδου που είναι τώρα προπονήτρια σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Μπέρμιγχαμ.

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα