Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑνατροπή! Ποιο κανάλι "κλέβει" την Αγγελική Νικολούλη από τον Alpha;

Ανατροπή! Ποιο κανάλι “κλέβει” την Αγγελική Νικολούλη από τον Alpha;

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το συγκλονιστικό φινάλε του “Φως στο τούνελ” και ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να το βλέπουν με άλλο μάτι. Η Αγγελική Νικολούλη επανήλθε έκτακτα στις οθόνες μας μετά την ομολογία του 32χρονου συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, σημειώνοντας ρεκόρ για την φετινή χρονιά στα νούμερα τηλεθέασης.

Μετά από αυτή την επιτυχία, πολλοί είναι εκείνοι που χτύπησαν την πόρτα της Αγγελικής Νικολούλη ζητώντας μία συμφωνία για τηλεοπτικό της μέλλον. Δεδομένου ότι η γνωστή δημοσιογράφος ανανέωσε πέρυσι με το κανάλι μόνο για έναν χρόνο, μία νέα πρόταση θα μπορούσε να γίνει εύκολα αποδεκτή, χωρίς να σπάσει κάποιο συμβόλαιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το MEGA διεκδικεί επίμονα την Αγγελική Νικολούλη, θέλοντας να εντάξει το “Φως στο τούνελ” στο πρόγραμμά του. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά στα εννέα χρόνια προβολής του στο ALPHA, που το συγκεκριμένο κανάλι διεκδικεί την ομάδα του “Τούνελ”. Τότε όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Για την ώρα, η Αγγελική Νικολούλη δεν έχει δώσει το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει σε συζητήσεις. Ταυτόχρονα όμως δεν έχει ανανεώσει με κανάλι της Κάντζας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα