Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑνατροπή με το «Lοve Island»: Βρετανικό «όχι» για το κόψιμό του

Ανατροπή με το «Lοve Island»: Βρετανικό «όχι» για το κόψιμό του

Ο ΣΚΑΪ προτίθεται να αλλάξει το πρόγραμμά του στην prime time ζώνη και, πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως το «Love Island» που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα «κοβόταν» στα μέσα Νοεμβρίου λόγω χαμηλής τηλεθέασης σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος παραγωγής του.Παρ’ όλα αυτά, τα δεδομένα φαίνεται να ανατρέπονται καθώς, όπως μετέδωσε το OPEN την Κυριακή (16/10), η βρετανική εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του «Love Island» πάτησε πόδι ώστε να μην «κοπεί» το πρόγραμμα.

Ειδικότερα, το βρετανικό ITV φέρεται να είπε στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ πως το «Love Island» έχει διακύμανση στην τηλεθέασή του και σιγά-σιγά με την παρόδο του χρόνου ανεβαίνει. Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα, το οποίο γυρίζεται στην Τενερίφη, «φλερτάρει» με το… ψυχολογικό όριο του 10% κατά τα τελευταία επεισόδιά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ITV διαχειρίζεται τόσο τα δικαιώματα του «Voice», το οποίο κατέχει ο ΣΚΑΪ αφού φέτος προβάλλεται για έβδομη σεζόν, αλλά και του «I’m Celebrity, Get Me Out Of Here» το οποίο καλοβλέπει το κανάλι του Φαλήρου.

Όπως και να έχει, το «Love Island» που – σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» κοστίζει περί τα 4 εκατομμύρια ευρώ – δεν θα ολοκληρωθεί σίγουρα κατά τα τέλη Δεκεμβρίου, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός του ΣΚΑΪ.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα