Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑναστάτωση στο MEGA λόγω Ευαγγελάτου – Η μεγάλη αλλαγή για Μενεγάκη και...

Αναστάτωση στο MEGA λόγω Ευαγγελάτου – Η μεγάλη αλλαγή για Μενεγάκη και Μελέτη

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι και η πιο κρίσιμη για τα κανάλια καθώς μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο πρόγραμμα και καταστρώνεται ο προγραμματισμός, ειδικά αν πρόκειται για ένα “νέο” κανάλι όπως είναι το MEGA. Και όπως είναι φυσικό τις τελευταίες ώρες επικρατεί αναστάτωση.

Και μπορεί από σήμερα να είναι ήδη στον αέρα το “Κοινωνία Ωρα MEGA” και μάλιστα σε νέα ώρα, καθώς από φέτος θα ξεκινάει στις 05:00 αντί για τις 05.30, ωστόσο ακόμα μένουν στον αέρα αρκετά κομμάτια για να ολοκληρωθεί το παζλ του φετινού προγράμματος.

Οι νέες εκπομπές και οι ώρες που θα προβάλλονται

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το MEGA Καλημέρα που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου θα μειώσει τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής με Χασαπόπουλο και Βούλγαρη καθώς θα ξεκινάει στις 07:45 και θα τελειώνει στις 11:00. Μαζί με την Ελεονώρα θα είναι ο Κώστας Τσουρός, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα παίρνει το Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα που θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις.

Στις 13.00 θα προβάλλεται το μεσημεριανό δελτίο με την Δώρα Αναγνωστοπούλου ενώ στις 13:45 θα βγαίνει στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη. Μαζί της θα είναι o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Αμέσως μετά την Ελένη, στις 16:20 θα ακολουθεί η ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News, η οποία μάλιστα έκανε πρεμιέρα σήμερα μαζί με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού σε μια προσπάθεια να προλάβουν τον ΣΚΑΪ που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα. Στο κομμάτι αυτό είναι ο κύριος ανταγωνιστής τους.

Και από εδώ και πέρα αρχίζουν οι αλλαγές κι αυτό γιατί ο νέος εντεταλμένος σύμβουλος του MEGA, Γιάννης Πρετεντέρης που θα είναι και ο άνθρωπος που πέρα από σχολιαστής θα χαράζει και την στρατηγική του σταθμού στο κεντρικό δελτίο έχει εισηγηθεί τροποποιήσεις στον υπάρχων προγραμματισμό.

Η MEGA-λη αλλαγή στο πρόγραμμα

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο ίδιος έχει ζητήσει την μετακίνηση του κεντρικού δελτίου με την Ράνια Τζίμα νωρίτερα και μάλιστα αμέσως μετά την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου που πέρσι ήταν το πρόγραμμα που τα κοίταξε κατάματα τον ανταγωνισμό και τον κέρδισε. Έτσι, σκέφτηκε αντί να παίρνει lead in από τη σειρά να μετακινηθεί στις 7 παρά και να παίρνει από το Live News. Η εκπομπή που πολλοί πέρσι θεωρούσαν ότι ήταν δελτίο και έμεναν εκεί με αποτέλεσμα να μην γυρίζουν στις 8, θα ασχολείται με τα κοινωνικά και αστυνομικά θέματα που ο Νίκος Ευαγγελάτος ξέρει να αναδεικνύει και το κεντρικό δελτίο θα είναι αμιγώς πολιτικό με τον Γιάννη Πρετεντέρη στον σχολιασμό να αποτελεί και το βαρύ πυροβολικό.

Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή σειρά με τίτλο “Το Αυριο μας ανήκει” σε σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου που προοριζόταν για lead in του δελτίου θα παίξει αμέσως μετά το δελτίο εκεί γύρω στις 20:00 διευρύνοντας έτσι την πράιμ τάιμ ζώνη του σταθμού, η οποία δίνει έμφαση στην ελληνική μυθοπλασία σε αντίθεση με τα άλλα κανάλια που έχουν επιλέξει για φέτος ριάλιτι. Οι τελικές αποφάσεις αναφορικά με την μετακόμιση του δελτίου και τις αλλαγές στο πρόγραμμα του MEGA πρόκειται να αποφασιστούν αυτήν την εβδομαδα που επιστρέφουν και τα στελέχη από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα