Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑναμένεται να σαρώσει: Αυτή είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο...

Αναμένεται να σαρώσει: Αυτή είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix

Η ταινία «Έτερος Εγώ» έγινε έμπνευση για τη δημιουργία της σειράς «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» και, κατόπιν, του δεύτερου κύκλου με τίτλο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις». Η δουλειά τόσο του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια όσο και των πρωταγωνιστών ήταν εξαιρετική και απέκτησε χιλιάδες fans στη χώρα μας.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, υποδυόμενος τον εκκεντρικό εγκληματολόγο Λαΐνη, μαζί με τους Μάνο Βακούση, Τάσο Νούσια, Σπύρο Παπαδόπουλο, Πέτρο Λαγούτη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αλλά και τη Βίκυ Παπαδοπούλου, ετοιμάζονται για… διεθνή προβολή.

Αναμένεται να σαρώσει: Η πρώτη ελληνική σειρά μπαίνει στο Netflix

Μιας και η αστυνομική μυθοπλασία made in Greece ήταν στα πρότυπα διάσημων σειρών του κόσμου, το Netflix ενδιαφέρεται να εντάξει (ταινία και σειρές) στην πλατφόρμα του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Φωλιάς των Κου Κου», στο Star, τόσο το νέο- νουάρ δημιούργημα του Τσαφούλια για τον τρίτο κύκλο, όσο και ό,τι βγήκε ως τώρα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Netflix που, αν επαληθευθεί, θα εντάξει για πρώτη φορά μια ελληνική σειρά.

Άλλωστε, τι έχει να ζηλέψει από το ισπανικό «Casa de papel», το φινλανδικό «Karrpi», το δανέζικο «Borgen» και τόσα άλλα;

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα