Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑλλαγών συνέχεια στο Open: Ποιος παρουσιαστής επιστρέφει με νέα εκπομπή;

Αλλαγών συνέχεια στο Open: Ποιος παρουσιαστής επιστρέφει με νέα εκπομπή;

Μια πρώτη γεύση του τι θα περιέχει το νέο πρόγραμμα του σταθμού πήραμε ήδη, αφού ανακοινώθηκε επίσημα η Μπέττυ Μαγγίρα στην καθημερινή πρωινή ζώνη και η Ελένη Τσολάκη στην αντίστοιχη του Σαββατοκύριακου.

Στην απογευματινή ζώνη, όπως πρώτο είχε γράψει το Znews, θα βρίσκεται η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, με μια εκπομπή που θα στηρίζεται στην επικοινωνία με τον κόσμο, ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα κι αν θα συνεχίσουν στο Open ή αν θα μας καλησπερίζουν από άλλη συχνότητα.

Αλλαγές θα υπάρξουν όμως και στην βραδινή ζώνη. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα σίριαλ που θα προστεθούν στο πρόγραμμα. Μετά το τέλος του Δε Γκραντμάδερ μαθαίνω ότι οι άνθρωποι του Open θέλουν να εντάξουν στη βραδινή ζώνη μια ανατρεπτική εκπομπή που θα προσεγγίζει με χιούμορ την επικαιρότητα αλλά και τους καλεσμένους.

Σε συζητήσεις με τον σταθμό για μια τέτοια εβδομαδιαία εκπομπή βρίσκεται ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο παρουσιαστής έτσι κι αλλιώς διατηρεί άψογες σχέσεις με τον σταθμό, μετά την τελευταία τους συνεργασία. Και μπορεί ο ίδιος να αγαπάει πάρα πολύ τις ταξιδιωτικές εκπομπές, αλλά γνωρίζει καλά ότι αυτού του είδους τα προγράμματα δεν μπορούν να γίνουν όσο η πανδημία του κορονοϊού είναι σε έξαρση.

Έτσι, ο Γιώργος ήταν πολύ δεκτικός στο να κάνει κάτι διαφορετικό, αρκεί να έχει τη δική του οπτική και σφραγίδα.

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα