Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑλεξάνδρα Καϋμένου: Η νέα εκπομπή και οι συνεργάτες της

Αλεξάνδρα Καϋμένου: Η νέα εκπομπή και οι συνεργάτες της

Παρελθόν αποτελεί η Αλεξάνδρα Καϋμένου από την ΕΡΤ οπως μάλιστα η ίδια ανακοίνωσε την Κυριακή αποχαιρετώντας μετά από δυο χρόνια παραμονής στη δημόσια τηλεόραση τόσο τους τηλεθεατές όσο και τα στελέχη της ΕΡΤ που την πίστεψαν και της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Καϋμένου φεύγει από την εκπομπή νωρίτερα από τη λήξη της σύμβασής της που τελειώνει στις 30 Ιουνίου και δεν είναι η μόνη. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Γιάννη Πιτταρά μόνο που εκείνος δεν μπήκε καν στον κόπο να χαιρετήσει. Και οι δυο κάνουν χρήση της άδειάς τους προκειμένου να προετοιμάσουν το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα σε μια ΕΡΤ που κοιτάει ατάραχη, όσους προφανώς δεν επιθυμεί να κρατήσει και εκείνοι απλά ανοίγουν την πόρτα και αποχωρούν προτού καν λήξουν οι συμβάσεις τους.

Όσον αφορά στην παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚ της προτάθηκε να επεκτείνει τη σύμβασή της μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου οπότε και θα ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και να παρουσιάσει και το καλοκαίρι εκπομπή ωστόσο η Αλεξάνδρα Καϋμένου φαίνεται πως προτίμησε να ενδώσει στην πρόταση του ALPHA. Eκεί η δημοσιογράφος θα παρουσιάσει όπως όλα δείχνουν την καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού που θα καλύψει το κενό του Happy Day τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μου από δοκιμαστικό πέρασαν ο Παναγιώτης Σουρέλης και ο Χρύσανθος Κοσελόγλου, οι οποίοι και όλα δείχνουν πως προκρίνονται για να αναλάβουν μαζί με την Αλεξάνδρα την παρουσίαση. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Ιουλίου και αυτό που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από τον σταθμό.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα