Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑκόμα μια ηχηρή αποχώρηση από το OPEN

Ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση από το OPEN

Σε συνέχεια λοιπόν των αποχωρήσεων του τελευταίου τριμήνου, που ξεκίνησαν με υψηλόβαθμα στελέχη σε διοίκηση και πρόγραμμα, συνεχίστηκαν με σημαντικούς συνεργάτες μπροστά από τις κάμερες, και αρκετές απώλειες πίσω από αυτές, έρχεται να προστεθεί πρόσφατα ακόμα μια αποχώρηση σημαντικού στελέχους του καναλιού της Παιανίας.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς -όπως πάντα- πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Κουτρούλη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ του σταθμού, και ένα πραγματικά ικανότατο στέλεχος, με επιτυχημένα περάσματα τόσο από τον ΑΝΤ1, όσο βέβαια και από την ΕΡΤ, αποχωρεί από το OPEN. Αυτό έχει ήδη συμβεί, οι δυο πλευρές προχώρησαν σε διαζύγιο, και εικάζω ότι πολύ σύντομα θα δούμε την Κωνσταντίνα Κουτρούλη σε άλλο κανάλι. Από Σεπτέμβρη βέβαια, γιατί Αύγουστο μήνα δεν κινείται… φύλλο!

 

Από εκεί και πέρα, -μέρος- των πηγών μου στο κανάλι της Παιανίας αναφέρει ότι τίποτα δεν έχει χαλάσει στην συμφωνία OPEN – Barking Well Media, Σαββίδη – Κοκλώνη δηλαδή, και ότι απλά παίρνει (περισσότερο) χρόνο η όλη διαδικασία. Βέβαια, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι είναι σήμερα 7 Αυγούστου και δεν έχει υπογράψει κανείς, από τον άμεσα εμπλεκόμενο παραγωγό, μέχρι τους παρουσιαστές, και τους συνεργάτες των πάνελ. Το θέμα είναι, παρουσιαστές βρίσκεις (ή μάλλον έχεις για να είμαι ακριβής), πάνελ στελεχώνεις, έμπειρα πρόσωπα να “συμβουλέψουν” τις εκπομπές έχεις, αλλά άτομα πίσω από τις κάμερες να… τρέξουν, έχεις; Φαντάζομαι υπάρχει πλάνο…

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα