Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑκόμα δεν άρχισε και αλλάζει το πρωϊνό του STAR!

Ακόμα δεν άρχισε και αλλάζει το πρωϊνό του STAR!

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζονται στο «Breakfast» του STAR τις επόμενες μέρες καθώς τα νούμερα τηλεθέασης της πρώτης εβδομάδας έδειξαν πως η εκπομπή δεν έχει καμία δυναμική και πολύ μικρή απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Η θεματολογία της εκπομπής θα αλλάξει σταδιακά και θα προστεθούν νέες ενότητες, ενώ κάποιες που δεν τράβηξαν ήδη αποτελούν παρελθόν. Το κανάλι βέβαια ποντάρει πολύ στα δύο βασικά προγράμματα της prime time. Το «GNTM» αλλά και το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι «Asian Express». Οι υπεύθυνοι της εκπομπής θεωρούν πως τα δύο αυτά προγράμματα θα τροφοδοτήσουν την πρωινή εκπομπή του STAR δίνοντας τις απαραίτητες ανάσες τηλεθέασης.

Τώρα όσον αφορά στα πρόσωπα έχει ήδη ξεκινήσει παρασκηνιακά μια πρώτη συζήτηση αλλά προφανώς είναι πολύ πρώιμη και δεν υπάρχει στην παρούσα φάση η σκέψη για αντικαταστάσεις. Εν ευθέτω χρόνω φυσικά και εφόσον τα νούμερα δεν ανακάμψουν όλα τα ενδεχόμενα θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά εκτός φυσικά από την αλλαγή του πρωταγωνιστικού διδύμου της Ελένης Χατζίδου και του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα