Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑκέφαλο το The Voice: Η απάντηση Καπουτζίδη & οι διαπραγματεύσεις με τον...

Ακέφαλο το The Voice: Η απάντηση Καπουτζίδη & οι διαπραγματεύσεις με τον Μουτσινά

Την άλλη Παρασκευή ξεκινούν τα live του “The Voice”, όμως ακόμη είναι χωρίς παρουσιαστή, μιας και ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το “Survivor”.

Παρόλο που στον αέρα του reality ακούστηκε πως ο παρουσιαστής επιστρέφει στην Ελλάδα και ο προφανής λόγος θα ήταν η παρουσίαση του show, τελικά εκείνος έρχεται για προσωπικούς λόγους και για πολύ λίγες ημέρες ωστόσο το “Voice” βρίσκεται ξανά χωρίς κεντρικό πρόσωπο.

Αρχικά ο ΣΚΑΪ επιθυμούσε ο Γιώργος Καπουτζίδης να αναλάβει εκτάκτως την παρουσίαση και να επιστρέψει έστω προσωρινά στο μουσικό show, δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του. Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούτζου στη “Φωλιά των Κουκου”, αν και υπήρξε αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο ίδιος θεωρεί ότι τα live είναι πολύ κοντά χρονικά στην πρεμιέρα της εκπομπής του στην ΕΡΤ.

Σε δεύτερη φάση, το κανάλι προσέγγισε τον Νίκο Μουτσινά. Όπως είναι κατανοητό, έγινε μια συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να του έχει γίνει επίσημη πρόταση. Η δημοσιογράφος τόνισε πως ο παρουσιαστής του “Καλό Μεσημεράκι” είναι θετικός. Μάλιστα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε ότι σήμερα ο παρουσιαστής και το κανάλι θα έχουν νέα συνάντηση, προκειμένου να συμφωνήσουν.

Βέβαια ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι έχουν ακόμη δυο σκέψεις στο κανάλι του Φαλήρου. Είτε να χρησιμοποιηθούν κάποιοι παρουσιαστές του καναλιού, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου και η Δούκισσα Νομικού, είτε να παρουσιάσουν κάποιοι τραγουδιστές, όπως ο Στέλιος Ρόκκος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα