Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑγωγή για το «MasterChef»: Πίεζαν διαγωνιζόμενη να συνεχίσει γυρίσματα ύστερα από εγκεφαλικό

Αγωγή για το «MasterChef»: Πίεζαν διαγωνιζόμενη να συνεχίσει γυρίσματα ύστερα από εγκεφαλικό

Λίγο πριν από την έναρξη του 12ου κύκλου του «MasterChef» στο αμερικανικό δίκτυο Fox, μια διαγωνιζόμενη από τον 11ο κύκλο κατέθεσε αγωγή σε βάρος των παραγωγών του μαγειρικού ριάλιτι, κατηγορώντας τους ότι την πίεζαν να συνεχίσει τα γυρίσματα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Η 59χρονη Μαίρη Τζέινι ισχυρίζεται ότι οι παραγωγοί την αγνόησαν το πρωινό της 10ης Μαρτίου, όταν τους είπε ότι δεν ένιωθε καλά και δεν μπορούσε να κάνει γύρισμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην αγωγή της, απευθύνθηκε και στον γιατρό του σόου, λέγοντας πως δυσκολεύεται να κουνήσει το πόδι της από την ώρα που μπήκε στο πλατό. Οι παραγωγοί, όμως, αγνόησαν την έκκλησή της για βοήθεια και την πίεσαν να συμμετάσχει σε 14ωρο γύρισμα.

Στη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας εκείνη δεν σταματούσε να λέει στους παραγωγούς για την κατάστασή της, τονίζοντάς τους ότι παρέλυε η αριστερή πλευρά του σώματος της, κάτι που έβλεπαν και οι συμπαίκτες αλλά και οι κομμωτές και οι make up artists του σόου.

Η 59χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο, μόνο όταν ένας συμπαίκτης της επέμεινε ότι έπρεπε να νοσηλευτεί. Ο παρουσιαστής του σόου Γκόρντον Ράμσι είπε στο 6ο επεισόδιο ότι η Τζέινι αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα