Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑβέβαιο το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη – Τι θα κρίνει την παραμονή...

Αβέβαιο το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη – Τι θα κρίνει την παραμονή του στην τηλεόραση

Ο Γιώργος Παπαδάκης έπειτα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τηλεόραση σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί.

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα έχει δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να έρθει το τέλος, αλλά δεν είχε αναφέρει πότε θα γίνει αυτό. «Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι. Τέλος δεν θα έρθει. Γιατί εγώ να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω. Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση».

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παρουσιαστής διαπραγματεύεται με το κανάλι την παραμονή του χωρίς να ξέρεις κανείς που θα κάτσει τελικά η μπίλια.

Ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ανέφερε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν δύο κεντρικά σημεία των διαπραγματεύσεων, τα οποία φαίνεται πως αφορούν την διάρκεια τόσο του συμβολαίου όσο και της εκπομπής ενώ μάλιστα έχει πέσει στο τραπέζι το σενάριο που θέλει τον Γιώργο Παπαδάκη, όταν αποχωρήσει από το πόστο του μπροστά στις κάμερες να αναλάβει θέση συμβούλου στον σταθμό, μιας και αποτελεί μέλος του δυναμικού του εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα